free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Hímtag

HT         Címkék: férfi, hímtag, , vélemény, világ 0 hozzászólás

A női vágyak és döntések mentén működő világ furcsának tűnik egy férfi számára, de tegye fel a kezét az a csaj, aki nem kíváncsi arra, mit gondol minderről egy férfi. Megmutatjuk, hetente kétszer.

Persze, hogy szeretem a nőket. És szerintem is hatalmas politikai korrektség egy női magazinban rovatot adni a hímeknek, amiben hetente kétszer az egyikük nyíltan gondolkodhat. Ezt a trükköt még feminista lapok is alkalmazzák. Kábé annnyira píszí, mint az egyik álmomban...

Álmomban a nők...Egyik nap közvetlenül a fal mellett álló ágyamról nem bal, hanem jobb lábbal léptem le a padlóra. Ez azért volt furcsa, mert arra eddig nem lehetett, hiszen ott a fal, én meg hozzászoktam, hogy a falfelé az jobbra van. Furcsa volt, de mivel funkcionális ébredő vagyok, álomittas fejjel semmi sem tűnt fel, simán tovább bóklásztam.

A felkelés utáni teendők elvégzése végén - féligduzzadt állapotú péló a gatyában, vizelet rendben, kéz és arcöblítés - kitisztult a tekintetem, a szemem megélesedett, a fürdőszobából kifordulva a konyha felé azt láttam, hogy az a megszokottal ellentétben nem balra, hanem jobbra található. Nem értettem. TükörországbanOlyan volt, mintha tükörországban lettem volna. Nem úgy, mint amikor belegyalogolsz a tükörbe és összevagdosod magad, hanem amikor átlépsz a kereten, és a világ tükörképében mászkálsz. Ha addig jobbkezes voltál, most bal lettél. Lehet, hogy a mágneses pólusok tréfálkoztak, lehet, hogy a csakravonal-vezetéket újították fel, de azon a reggelen nemcsak a lakásomban, hanem az egész Földön megváltozott a térirány. Minden, ami eddig a jobb oldalon volt átkerült balra, és viszont. Az emberek könnyen napirendre tértek volna a térirányváltáson, ha nem történt volna még valami változás.

Férfimeló-nőimeló

A női és férfi szerepek is helyet cseréltek egymással, olyan természetességgel, mintha a homo sapiens utolsó 15000 éve nőstény-domináns lett volna. Minden eddigi férfiszakmában a nők vették át a szerepet. Rengeteg női taxis és buszsofőr lett, de a hentesek is nők lettek, a gázt és a villanybojlert is nők szerelték, és sokak örömére nők lettek az úszómesterek is. Nők lettek a közép- és felsővezetők, a futballbírók, a bankigazgatók, a miniszterelnökök, az alkotmánybírák, a hadseregek főparancsnokai, a szaktanácsadók, és a hajóskapitányok is. Nők irányították a titkosszolgálatokat és a bűnözői csoportokat. Ők irányították a demokráciákat, a multicégeket, a terroristákat és a dikatatúrákat is. A férfiaknak pedig női melók jutottak. Olyanok, mint a múzsa, vagy a rendezőasszisztens, az igazgatótanácstag, vagy a titkárnősködés.

A híradásokból kiderült, hogy szerte a világon hasonló vátozásokat tapasztaltak. Minden, ami eddig jobb volt, az bal lett, és a női-férfi szerepek is helyet cseréltek egymással. Washingtonban Bushné, Moszkvában Putyinné vette kézbe a dolgokat, a försztférjek meg jótékonykodtak, és biztosították a szavazati többséget hozó békés családi hátteret. A Föld országainak vezetőnői azonnali hatállyal összehívtak egy gyűlést, hogy megköthessék a világbékét.

A nőkAz a nagy szerencse ebben a nőstény-dominanciás álmomban, hogy a nők nem zaklatnak benne szexuálisan, nincsen nemi alapú fizetésem, nem tartanak gazdasági függésben, nem kényszerítenek lelkileg, nem füttyögnek utánam az utcán, nem fogják meg a seggem, nem prostituálnak. Képezhetem is magam, bevonnak a döntéshozatalba, egyenlő esélyeket adnak és egyáltalán nem diszkriminálnak, mert a nők garantálják a nemek egyenlőségét, ami mindenkinek jó: nőnek, férfinak, gyereknek, családnak, helyi közösségeknek és nemzeteknek egyaránt.

Amíg a férfiak csecsszopói voltak a nőknek, addig béke volt, de amióta a faszik meggórésodtak, folynak a háborúk. Pedig kizárólag biológiailag különbözik egymástól a két nem. Persze lehet, hogy nem véletlen az a mondás, hogy nővé válni kell. És persze lehet, hogy nem véletlenül élnek a Földön férfiak, akik nem csak azt akarják.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés