free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megoldóképlet reggelre

Borsa         Címkék: kirakat, megoldóképlet, reggel, ruha, segítség 0 hozzászólás

Elég idegesítő tud lenni reggelente, ha az aznapi teendők fejben való felsorakoztatása a klasszikus, "mi a fenét vegyek fel, ami a tárgyalásra, de az esti bulira is jó" kérdéssel párosul. Segítünk megnyugodni.

Mindenki ismeri a következő szituációs komédiát: a hősnő hisztérikusan, lefele görbülő szájjal, tanácstalanul áll a gardrób előtt, zakatol az agya, percenként néz az órára, de még mindig nincs meg az a szerkója, ami megfelelne a reggeli megbeszélésre, de nem feszélyezné az esti bulin sem. Szerencsétlennek, bénának, dagadtnak vagy vékonynak, de elveszettnek hiszi magát, akinek az egész procedúra az agyára megy és blokkolja a kreatív ötletekért felelős területet is.

Nézegess képeket!

Nyugodj meg

Mikor már nem látunk a pipától és úgy érezzük, semmi esély sincs arra, hogy lecsillapodjunk, koncentráljunk a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb dolgokra - és tényleg fejezzük be a hisztit. Ilyen állapotban hagyjuk, hogy szépen lassan előbukkanjon a fehér ing képe. Az ezerarcú, klasszikus, többféleképpen hordható fehér ing, ami ugyan korábban méltatlanul hanyagolva volt, ám szerencsére újból erőre kap. Első és legnagyobb előnye, hogy szinte mindegy, hogy hova, milyen alkalomra vesszük fel - munkahelyre, randira, üzleti ebédre, vagy csak kávézgatni a barátnőkkel -, mindig tökéletes választás.

Eddig nem szerettük

Túl ünnepélyesnek, elegánsnak, távolságtartónak véltük és kiiktattuk a hordható darabok közül. A kiegészítők újbóli feltámadásának, valamint a 2007-es trendnek köszönhetően ma már a legkülönbözőbb programokon viselhetjük, így a fehér ing ebben az évben a nélkülözhetetlen ruhadarabok kategóriájába küzdötte magát. Egy dologgal azonban számoljunk. Az évek alatt mit sem változott a fehér ing figyelemfelkeltő hatása és a felső szabásától, a kiegészítők milyenségétől függ, hogy ezt a hatást erősítjük vagy tompítjuk. Kezdjük az elején.

Alapdarabok egy nő ruhatárában: - a kis fekete ruha - fekete nadrág - fehér blúz - egy jó szabású zakó A fentek lehetnek akár egy jól megválasztott kosztüm részei is, amelyeket külön-külön is ki tudunk használni - egy magas sarkú, hegyesorrú cipő - farmer- poló- egy kényelmes, lapos cipő Kezdjük alulrólFontos tudni, cipőválasztás függvénye, hogy külsőnk milyen stílust hordoz, ám szerencsére a fehér ing bármilyen fazonú csukával - a magas sarkútól a bakancsig - viselhető. Ahhoz, hogy megválaszthassuk, hogy egy adott programra a fehér ing letisztultságát kívánjuk hangsúlyozni vagy ellensúlyozni, a következő kiegészítőkre van szükségünk: mellény, zakó, sál, kardigán, svájci sapka.

TárgyalásraTételezzük fel, hogy ezzel kezdjük a napot, úgyhogy próbáljunk meg egy fekete szűk nadrággal, és egy bírható magasságú cipővel túljutni az első, az alapdarabok kiválasztását kísérő "gyötrelmen". A tárgyalást letudhatjuk egy zakóval, és egy kis franciás csomózással megkötött, decens sállal a nyakban. Amennyiben meleg van, a zakót simán helyettesítheti egy fekete mellény.

Randira, ebédre, lótifutiraAz ebédre - hogy minél kényelmesebb legyen - ejtsük a zakó témát és maradjon az ing-sál laza, ám mégis elegáns összeállítása. Ez roppant csinos és szexi is egyben. Ha minden simán ment és ezután a csekkek feladása, a bevásárlás, a sorban állás lesz osztályrészünk, hozzunk egy kis áldozatot a megmentő fehér ingért, kapjunk fel egy kardigánt - a tisztántartás érdekében is.

Úristen, buli fehér ingben

Ha olyan váratlan események kereszttüzében találjuk magunkat, hogy a hazaút helyett inkább egy szórakozóhely felé vesszük az irányt, ne kezdjünk el befeszülni azon, hogy fehér ingben fogunk virítani. Az ilyen és hasonló jellegű szituációkra a megoldás: a fehér ingre húzott fekete póló. Egyfelől nem fogja mindenki azt gondolni, hogy eltévedtünk, másfelől nem kapunk agyvérzést, ha leisszuk magunkat vörösborral.

Az ing stílusát meghatározó tényezők - gallér - szabás - mandzsetta/ujjhossz - anyag

A fentiek elolvasása után jogosan merül fel a kérdés: mindezt mekkora táskában kell végigcipelnünk a városon, tömegközlekedési eszközökön? Ha autóval jársz nyert ügyed van, mert mindent bedobsz a csomagtartóba, ám ha tömegközlekedéssel utazol, már nehezebb a terep. Vagy be kell szerezned egy mostanában igencsak divatosnak számító óriás táskát, amibe minden belefér - bár alacsony lányoknak nem ajánlott -, vagy rétegesen kell felöltözködnöd, és időrendi sorrendben kell megszabadulnod a különböző felsőktől, kiegészítőktől. Utóbbit nem próbáltuk, ezért csak halkan ajánljuk...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés