free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mű(k)öröm

Borsa         Címkék: kényelmetlenség, műköröm, procedúra, utánajárás, vörös 0 hozzászólás

Borsa utánajárt annak, hogy igaz-e az állítás, miszerint a férfiak inkább a franciát és a vöröset szeretik. Nyomkövetés műkörömépítésből fakadó kényelmetlenségekkel.

Nem találkoztunk még olyan férfivel, aki a csutkáig vágott, lakkozatlan körmöket részesítette volna előnyben a kicsit hosszúra hagyott, vörösre festettekkel ellentétben. Olyannal többel is, aki minden konzervatizmusa ellenére dögösnek találta a mélyvörösre, vagy bordóra festett, hegyesre reszelt szarulemezkéket.

Nézegess képeket!

Kiadós unatkozásnak indultÚgy tűnik azonban, hogy pont annyira nem tudják megkülönböztetni a műkörmöket a valóditól, mint a festett szőkeséget a természetestől. A Borsa áldozatkész munkatársa időlegesen feladta a rövid körömhöz fűződő elveit, a műköröm iránti mély elutasítását és belevágott a műköröm procedúrába. Méghozzá, ha már lúd legyen kövér alapon, mintákra és köröm-piercingre vágyott.

Tájékozatlansága okán több órás tortúrára számított és biztos volt benne, hogy havi fizetésének jelentős részét fogja a körmösnél - már ettől a szótól is a hideg rázta - hagyni, ezért, ismerve saját türelmetlenségét, egy kiadós és drága unatkozásra készült. Már látta magát, amint egy óra asztal alatti lábrázás után elnézés kérve és félig kész műkörmökkel távozik.

Zsírtalanítás - az meg minek?

Már abban is volt valami kényelmetlen, amikor Dóri, a manikűrös, első lépésként elküldte kezet mosni. Pedig tiszta - vizsgálgatta kezét Borsa munkatársa, de aztán kiderült, hogy legelső lépés a zsírtalanítás. Az első valódi döbbenetet azonban az okozta, amikor Dóri próbálgatni kezdte ujjvégeire a műanyagdarabkákat. Gyorsan tisztázni szerette volna, hogy nem kíván hat centis körmöket, de megnyugodva hallotta, hogy a felragasztás után még vágni fognak belőle. Ekkor nagyon bizarr dolog történt. Dóri elektromos csiszolót fogott, és nekiesett vele a köröm felszínének. Szűzanyám, hogy lesz ebből majd újra rendes körme?Innentől Borsa munkatársa, már csak a száját tátotta. Miután felragasztották leendő körmeit és a nagyságukat is beállították, egy leginkább sörnyitóra hasonlító eszközzel, bekenték zselével és uv fénnyel több menetben szárították, keményítették azokat. Az áldozatkész kolléga itt gondolkodott el a fogorvosok és műkörmösök együttműködésének lehetőségeiről.

A műanyag nem érez

Ezt csak a köröm-piercing - jelen esetben egy piros strasszokból álló kereszt - behelyezése múlta felül. Szegény kolléga kishíján menekülőre fogta, mikor Dóri egy cigányfúrónak látszó eszközzel esett neki kisujja körmének. De aztán rájött, hogy a műanyag nem érez. Ebből még adódtak gondok, de csak később. Ezután jött az igazi szépészet. Dóri elárulta, hogy a férfiak tetszési indexét továbbra is a pirosra festett köröm vezeti, de kifejezetten vonzónak találják a franciás természetességet is. Pedig Borsa munkatársa ekkor már kezdte magát elemében érezni és egyre vadabb dolgokról képzelődött. Sajnos olyan igazi színátmenetesre, sokszínű mintásra festett körmöt nem lehetett kérni, mert az géppel készül és Dórinak olyan nincs. Így történt, hogy végül a diszkrét francia lakk és egy kis minimál dekoráció mellett döntött. Azonban, amint kilépett a tavaszi estébe, gyorsan zsebre dugta a kezeit.

[PAGEBREAK]

Otthoni fogadtatás

Otthon kénytelen volt elő és használatba venni új szerzeményét, amely családjának férfi tagjait igen megosztotta. Nagyobbik fia a "fúj" szónak egészen mély tartalmat adott utálkozó arckifejezésével. Férje, majd megszokommal próbálta támogatni, csak kisebbik fia volt elragadtatva. De ő kifejezetten bukik az aranymasnis tűsarkúkra is.

Ekkor Borsa munkatársa nekilátott a háztartás teendőinek. A mosogatás rendben volt, de ágyneműhúzás közben egy pillanatra megakadt. Nem értette, hogy a pamut ágynemű mitől nyerte ezt a furcsa műanyag bevonatot, aztán rájött, hogy bizony a köröm is része a tapintás folyamatának. Már persze, ha nincs rajta plasztik feltét.

Problémák kereszttüzében

Ugyanez okból gond lett aztán szegény munkatársunknak a pattanásnyomkodás, a vakarózás, valamint a műköröm merevsége okán a farmergombolás, sms írás, cippzárhúzás és a körömrágás is. Öt nap telt el és már mindenki megőrül attól, hogy folyamatosan dobol az asztalon a körmeivel, koncentrálás közben pattintgatja őket és egész nap arról beszél, hogy milyen jó lesz majd, ha nem lesznek műkörmei.Kapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés