free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vetkőzős termoszok

Borsa         Címkék: kiegészítők, konyhai, tárgy, termosz, vetkőzős 0 hozzászólás

Első körben azt hittük, majd randevúkra ajánljuk friss szerelmeseknek, de mostanra rájöttünk: ez mindenkinek bejön. Házasoknak, barátoknak éppúgy, mint nagyszüleinknek. Bátran ajánljuk.

A világ számos országában díjat nyert termék állítólag tökéletesen alkalmas erotikus kisugárzásod hangsúlyozására, miközben hasznos is. Az üvegkanna ruhája ugyanis hőálló, segítségével akár órákon át kellemes hőmérsékleten tarthatod kedvenc italaidat.

Teát és szűrt levet kíván

A neoprén bundás és a kötött pulcsis változattal törökösen zaccos, vagy szűrt italokat is készíthettek. A tervező weboldalán videoprezentációt is találsz a dizájntárgy helyes használatáról. Már csak igazi, leveles teafüvet kell szerezned, filterrel elég nehézkesen használható a termosz. Lehet villogniHa nem szereted a teát, az extrém tárgyakat viszont annál jobban, vásárolj egyedi tervezésű konyhai eszközöket a dán designer kínálatából, hadd irigykedjenek barátaid. Kedvencünk a Kill Bill óta ismert falra csavarozható késtartó mágnes, és a rügyező fokhagyma alakjában megalkotott fokhagymaprés.

Eva Solo itthon

Itthon egyelőre nem kényeztetik el a formatervezett használati tárgyakat kereső fogyasztókat, mi azonban épp azon vagyunk, hogy minél többet bemutassunk a nálunk is kapható különlegességekből. Utánajártunk, mennyiért adják az Eva Solo cuccokat Magyarországon.

KapaszkodjatokA legdrágább termék egy gázzal működő grill, 389000 Ft-ba kerül, ilyet még nem adott el a hazai márkakereskedés. Mint megtudtuk, sokkal "közkedveltebb" a faszén tüzelésű grill (megjelenése ugyanolyan, mint a gázos), ami 114 000 kreditért a tiéd lehet. Pizzavágót, gyümölcshámozót és gyümölcsszeletelőt már potom hat és félezerért, a teafőzőt pedig - színtől függetlenül 17 800 Ft-ért árulják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés