free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, ízlés, öltözködés 1 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátatfordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

Az éjszakai égbolt képi ábrázolása megfigyelhető volt már az ősi népeknél is, de évezredeknek kellett eltelniük, hogy ilyen letisztult formát öntsön. A csillagok egyenlő nagysága és egymástól való távolsága az új évezred demokratikus gondolkodásmódját tükrözi.

Ború

Sosem értettük a szilikonpánt-jelenséget. A mesebeli okos lány jut róla eszünkbe, akit Mátyás király megkért, hozzon is ajándékot meg nem is, gyalog is jöjjön meg nem is, legyen is felöltözve meg nem is. A Google Earth-ön valószínűleg tényleg nem látszik, hogy van rajtad melltartó, de közelebbről...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés