free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vakolat-tan

Borsa         Címkék: dekorkozmetikum, ötlet, púder, segítség, smink 0 hozzászólás

Úgy gondoljuk, hogy az igényes dekorkozmetikumok és az ellesett ötletek garanciát nyújtanak a tökéletes smink elkészítéséhez. Ez sajnos nem igaz, de nyugi, jön a segítség.

Ha mindenki tudna sminkelni, nem lenne szükség a sminkmesteri szakmára. Manapság a dekorkozmetikumok fejlesztése olyan léptekkel halad, hogy csak egy profi szakember tud lépést tartani vele, és igencsak jól néznénk ki, ha félévente minden nőnek továbbképzésre kellene járni arcfestésből. Viszont azt sem működik, hogy egy életen keresztül a tizenévesen-huszonévesen elsajátított technikák segítségével fessük, rúzsozzuk, dekoráljuk magunkat.

Nézegess képeket!

Muszáj odafigyelniEgyfelől azért, hogy ne tegyük nevetségessé magunkat egy korunknak nem megfelelő sminkkel, másfelől pedig azért, hogy ne tegyük tönkre a bőrünket a nem megfelelő mennyiségben használt kozmetikumokkal. Mindenki ismeri - ha máshonnan nem, hát a Columboból, vagy a Petrocelliből - a hetvenes, nyolcvanas évek sminkdivatját.Akkoriban a minimális bőrhibák elfedése érdekében és az akkori divatnak szolgálva, másfél centi vastag festék borította minden, magára valamit adó nő fejét. Aztán a kilencvenes évek trendje alapján eljött a természetes sminkek ideje. Ezzel egyidejűleg a gyártók elindították az arcfestékek textúrájának fellazítását,a lélegző sminktermékek létrehozását célzó kutatásaikat. Ennek eredményeképpen mostanra visszatérhetett az erős smink divatja. De ez már nem a vastag, hanem a színes sminket jelenti.

Na ez az, amihez már biztosan segítségre van szükség. A borsa.hu profi sminkese hétről hétre segítséget nyújt majd, hogy mindenki megtanulhassa a technikákat, kiismerhesse magát a színek, anyagok között.

Addig is készítettünk egy fotó összeállítást arról, hogy melyek a legnagyobb tévedések a sminkelésben. A képek önmagukért beszélnek és igazából nem is láttunk még nőt ennyi bakival az arcán, de egy-egy apróság is elég az összkép elrontásához. Nézzétek szegény Borsa munkatársat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés