free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angyalművek

HT         Címkék: angyal, fogamzás, hímtag, terhességmegszakítás, vetélés 0 hozzászólás

Nem akarok vitatkozni arról, hogy az élet a fogamzással kezdődik-e; hogy vannak-e jogai egy zigótának, vagy csak a magzatnak jár a jog; vagy hogy veszélyes-e a művi vetélés. Kérni szeretnék.

Ahogy a fogamzás gátlása, úgy a küret is majdnem olyan régi, mint a civilizációnk, majdnem egyidős a koponyalékeléssel. Ez nem feltétlenül frankó, de megváltoztatni már nem tudom a dolgokat, de nem azért írok, hogy emberjogi vagy filozófiai vitát generáljak, hanem kérni szeretnék.

Kedves leendő nőim,

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk az eddigi nőimmel, hogy soha nem kellett megtapasztalnunk azt az állapotot, hogy mi az a terhesség-megszakítás. Mindig sikerült szabályoznunk a fogamzást és nem kerültünk olyan helyzetbe, amit a törvény súlyos válságnak titulál. "Súlyos válsághelyzet az, amely testi vagy lelki megrendülést, illetve társadalmi ellehetetlenülést okoz, és ezáltal veszélyezteti a magzat egészséges fejlődését."

Egyébként az a nagy szerencse a demokráciánk jogrendszerében, hogy bár a Btk  bűncselekményként határozza meg, válságos helyzetekben viszont engedélyezi a magzatelhajtást, amit hívhatunk terhesség-megszakításnak is. Az Alkotmányunkban meg azt bírom, hogy egyáltalán nem segít az ott erkölcsi megerősítést keresőnek, mert az Alkotmányunkból nem következik az, hogy a magzat jogalanyiságát el kellene ismerni, viszont az sem, hogy a magzat jogilag nem tekinthető embernek. Na bumm!

Kedves leendőim,

nem akarok vitatkozni arról, hogy az élet a fogamzással kezdődik-e; hogy vannak-e jogai egy zigótának, vagy csak a magzatnak jár; hogy veszélyes-e a művi vetélés; hogy egy megerőszakolt teherbeesettnek meddig terjed az önrendelkezési joga; hogy egy feltehetően genetikailag bibis utódot érdemes-e világrasegíteni; hogy milyenek az esélyei egy 13. szülöttnek; hogy lehet-e fiatalkorú az anya; hogy tudatosan kell-e családot tervezni; hogy értelmi fogyatékkal élőknek lehessen-e gyerekük; hogy amit az istenek adtak, azt ember nem veheti el; hogy kanál-e vagy gyógyszerlobbi; hogy fogy-e a magyar... Csak azt szertném kérni, hogy kettőnk döntésének következménye legyen a fogamzás. A többit intézi a természet, ha van rá igénye. Aztán majd csak összejön egy magunk rekonstrukció.

Az, hogy eddigi nőimmel milyen módon, esetleg milyen áron akadályoztuk meg a megtermékenyülést, az nem fontos - a művi meddővétételt én sem várom el tőletek, és az antibébi pirulák okozta ideiglenes hormondrogfüggést sem -, a lényeg az, hogy eddigi alkalmi, spontán, tervezett, hősszerelmes, érdek szexuális kapcsolataim után sohasem kellett gyilkosnak éreznem magunkat, és szeretném, ha ez így is maradna.

Azt szeretném kérni,

...hogy - mielőtt az átlagosan 350 millió spermiummal rendelkező ejakulátumom eljutna a rendeltetési helyére - tisztázzuk az esetleges fogamzás következményeit. Nem véletlenül vagyunk képesek a kommunikációra, tehát dumizzuk meg aktus előtt a fogamzóképességet, mert az ivarsejtjeim állandóan készek az életkeltésre. Általában gondolok rá, sőt mindig, de előfordulhat olyan, hogy esetleg nem. Szóval kérlek titeket, hogy figyelmeztessük egymást, mert ketten kellünk a teremtéshez. És őszintén kívánom, hogy egyikünk se kerüljön soha súlyos válsághelyzetbe.

Kedves leendőim maradok őszinte hívetek, nagyrabecsülőtök és rajongótok.Kiváló tisztelettel:HT

UI: A tudósóknak meg azt üzenem, hogy a humán klónozás akkor sem ér, ha terápiás célú, mert a humán klónozás veszélyesebb, mint a hidrogénbomba.

 


Kapcsolódó cikkek

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés