free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legextrémebb cipő

Borsa         Címkék: cipők, extrém, lista, öt, tárgy 1 hozzászólás

A következőkben azoknak az extrém cipőknek a listáját találod, amelyeket utcai viseletre semmiképp nem ajánlunk, ellenben vidámságot hozhat szívetekbe egy-egy ebédszünet alkalmával.

Állítható magasságú tűsarok, lego papucs, hi-tech sportcipő kollekció, csipkés szegélyű szandi cukiság és a megatrendi Crocks klumpa az idei szezon legextrémebb cipőkínálatában. Elméletben elképzelhető, hogy ha felhúzod valamelyiket magadra vonzod a tekinteteket, de gyakorlatilag nehezen tudjuk elképzelni az alábbiak közül bármelyiket is viselnéd egy-egy nyáresti, kerti buli alkalmával. Cipő addiktok figyelem!

Nézegess képeket!

Állítható cipősarokAmióta köztudottá vált, hogy a tűsarkú mennyire egézségtelen, számos cipőtervezőt foglalkoztat az állítható cipősarok gondolata. Tökéletes megoldásnak tűnik Marte den Hollander Footloose lábbelije. A fiatal tervezőnő tűsarkú csodacipője egyetlen mozdulattal kényelmes papuccsá varázsolható. A titok a cipő sarkának formájában rejlik, ez teszi lehtővé teszi a gyors és egyszerű átalakítást.

Sokkolóan cuki papucsEz az igazán tündéri Yazbukey papucs garantáltan feltűnést kelt minden környezetben. Leginkább Hófehérke kedvenc lábbelijére hasolít. A cipőt megálmodó testvérpár több nagy divatcégnél is megfordult, mielőtt megalkotta saját márkáját, a Yazbukey-t. A tervezőnőket Hitchcock és Tim Burton filmjei, régimódi musicalek és Grimm mesék inspirálják a cukiságra. Lego tűsarkú Kicsit melléfogott a Balenciaga divatcég, amikor elkészítette az IT fantázianévre hallgató cipődizájnt. A 2007-es kollekciót végignézve úgy tűnik, hogy a cég tervezői komolyan gondolják, hogy hordjunk lovaglónadrágot, szürke harisnyát színes műanyag tűsarkúval. Ez a lábbeli ráadásul úgy néz ki, mint egy kilencéves dán kisfiú anyák napi ajándékötlete.

Csúnya gumiklumpa: CrocsHollywoodban szinte minden sztárnak van már nagyon csúnya Crocs gumiklumpája, legutóbb Al Pacino lábán lehetett látni fekete színben. Furcsa, hogy bár többféle dizájnban is létezik Crocs papucs, mégis a klumpa forma a legnépszerűbb. A különleges összetételű (PCCR) anyagból készült lábbeliben nagyon kényelmes egy szép yacht fedélzetén mászkálni, és a kertben is igen trendi viselet. Ez a klumpa állítólag többször életet is mentett, hála a csúszásgátló talpnak.

 

Sportcipőből indiánszoborBrian Jungen újraértelmezte a Nike sportcipőit. A kanadai művész az extrém cipő prototípusok mellett a lábbelikből indián maszkokat, szobrokat is készített, hogy felhívja a figyelmet a fogyasztói társadalom ellentmondásaira. A művész cipői közül talán ez a fordított talpú darab a legextrémebb, bár nem biztos, hogy kényelmesebb egy gumiklumpánál.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés