free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb csomagolópapír

Borsa         Címkék: csomagolópapír, dizájn, lista, öt, szép 0 hozzászólás

Gyakran okoz fejtörést, hogy a kiválasztott ajándékot, milyen csomagolópapírba rejtsük. Körbejártuk a budapesti dizájnboltokat, hogy összegyűjtsük az öt legszebb csomagolópapírt a világ minden sarkából.

Ha ajándékozol húsvétkor - vagy bármikor -, és több órát töltöttél az ajándék kiválasztásával, ne rontsd el az egészet egy rosszul kiválasztott batikolt mintájú, gyűrt csomagolópapírral, vagy zsánerképekkel, csendéletekkel díszített zsinóros papírszatyorral. Szánj pár percet a csomagolásra is. Körbejártuk a budapesti dizájnboltokat, hogy összegyűjtsük a legszebb csomagolópapírokat a világ minden sarkából.

Catalina Estrada papírja

Bármihez, mindenhezA kolumbiai Catalina Estrada tündéri illusztrációival biztosan sikert aratsz. Ezt a varázslatos mesevilágvilágot a latin amerikai folklór, az európai kultúra, és a zene inspirálta. Ha csomagolás után marad egy kis darab, bekeretezve akár a falra is kiteheted. Megtalálod a pesti designboltok polcain is.

Könyvekhez, dobozos ajándékokhozA svéd Hanna Werning korábban az Ikea-nak, a Stüssy-nek és az Eastpak-nek is készített különböző dizájntárgyakat. Ha tetszenek a harsány színek és szereted a zsúfolt mintákat, neked is tetszeni fog ez a csomagolópapír. A hatalmas levelekkel, rikító virágokkal, teknőcökkel és pillangókkal díszített papírba semmiképpen se csomagolj gömbölyű tárgyat, leginkább könyvekhez vagy dobozos ajándékokhoz ajánljuk.

Trendi csajoknakLeginkább régi bútorok és antik tárgyak inspirálják a stockholmi Bo Lundberget, aki kedveli a hatvanas évek harsány mintáit is. Munkái közül kedvencünk ez az igazán feltűnő, rikító csomagolópapír, ami a legunalmasabb ajándékot is feldobja.

Programozóknak, grafikusoknakBerlinben él a pixelmániás Eboy, akinek a csomagolópapírjai leginkább egy futurisztikus Teszvesz város képeskönyv kitépett lapjaihoz hasonlítanak. A háromdimenziós épületek között robotok, ufók és lufifejű szörnyek mászkálnak. Ha programozót vagy grafikust szeretnél megajándékozni, mindenképpen ezt a csomagolópapírt válaszd, garantáltan sikered lesz.

Finomlelkűeknek

Ha nem szereted a harsány színeket, vagy épp lehetetlen alakú ajándékot szeretnél becsomagolni, akkor válassz egyszerűbb mintájú csomagolópapírt. A brit Kelly Hyatt türkiz színű papírja ideális választás, nem túl feltűnő, viszont összegyűrve is esztétikus.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés