free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legviccesebb szalvéta

Borsa         Címkék: húsvéti, lista, öt, szalvéta, vicces 0 hozzászólás

Széplelkű olvasóink kedvéért utánajártunk, milyen szalvétákból válogathatunk az idei húsvéti terítékhez. Sormintás, pszichedelikus, naív és kreatív. Ízlés szerint.

Aki végigböjtölte az elmúlt negyven napot és alig várja, hogy húsvét vasárnap végre húst hússal ebédeljen, szerintünk a legkevésbbé sem érdekli az ünnepi teríték. Széplelkű olvasóink kedvéért viszont utánajártunk, milyen szalvétákból választhatunk az idei ünnepi terítékhez. Nem várt változatosságra bukkantunk sormintás, pszichedélikus, naív és kreatív értelemben egyaránt.

A büntetőHúsvéti szalvéta listánk első helyezettje önmagáért beszél. A tavaszi szünet, a pihenés ugynis nem jelenti feltétlenül azt, hogy a gyerekeknek mindent szabad. A képen igazi viktoriánus húsvéti életképet látunk: Nyúl uraság kemény büntetésben részesíti megszeppent gyermekét, amiért tizenkét percet késett a délutáni teáról. Ráadásul mindezt az erdő összes kis lakójának szeme láttára kell elszenvednie szegény gyereknek. Nevelési célzattal válaszd ezt a szalvétát, hadd tudja meg a kölök, mit szabad és mit nem!

A mindent beleSzeretjük a rendezett dolgokat, ezért választottuk második helyezettnek ezt a tematikus húsvéti szalvétát. Az ünnep összes kelléke megtalálható rajta, ráadásul kódolt használati utasítást is tartalmaz tojásfestéshez. Lenyűgöző a logikai játék, amit a zseniális tervező elrejtett ezen a remekművön. Vegyük sorra: "a tojás fészekben terem. A virág és a katica szépen mutatnak egy tojáson. A tyúk is készít tojást, arra is lehet festeni" Egyedül a pillangó lóg ki a sorból, őt a művész hirtelen ötlettől vezérelve bónuszként helyezte el a kompozícióban.

A "mangásképregényes"

Hallucinogén varázsgombának is nézhetjük bronzérmes szalvétánkon a pettyes tojásokat. Nyúl barátunkkal se stimmel valami, furcsán elnyújtott manga képregénybe illő fejet kapott, miközben tükörképe összezsugorodott, mint Alice csodaországban. Használd ezt a kaleidoszkóp-jellegű ábrát, ha hippiket hívtál meg ebédre Húsvét vasárnapra!

A vicces

A nagyböjt végén előkerülnek a félretett pálinkásüvegek és boroskancsók is. Locsolkodás napján a férfiak hagyományosan tajtrészegek már kora délelőtt. Ebédre várhatod őket ezzel a becsapós szalvétával. Nem tudják majd eldönteni hány nyuszit látnak a képen, azt pedig biztosan nem tudják majd megállapítani, hány állatka volt a szalvétán eredetileg!

A klasszikus

Listánk utolsó, de még így is előkelő helyén egy klasszikus húsvéti téma szerepel. Mama nyuszi és bébi nyuszi hímes tojással ajándékozzák meg egymást a tavaszi réten. "Nem szabad megenni, a festék rákkeltő anyagokat is tartalmazhat" - mondja éppen Mama nyuszi bébi nyuszinak, aki valamiért kék pettyes csokornyakkendőt öltött az ünnep tiszteletére.Húsvétkor még az ősi ellenségek is megbékélnek a szalvéta szerint: a háttérben sötétlik az Ember háza, aki köztudottan még a piros tojásnál is jobban szereti a pirosra sült nyúlpecsenyét. Most vizont béke van, hiszen az ember ilyenkor malachúst ebédel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés