free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Uniszex

HT         Címkék: férfi, hímtag, mítosz, , uniszex 0 hozzászólás

Mindenki hallott a mítoszról, hogy az emberek az ősidőkben kétarcú, négykezű, négylábú lények voltak, de olyan erősek, hogy az istenek féltek tőlük, s ezért kettévágták őket. Így keletkezett a férfi és a nő.

Amikor újra egynem lesz, mindenki egyforma lesz. Lehet, hogy dobozfejünk is lesz, meg egyenlőség is lesz, tehát igazi uniszex lesz a Földön. Mondjuk az uniszexesek is társas lények maradnak, egy darabig közösen léteznek majd a kerek, egész, körszerű, befejezett és teljes eggyéválásig.

Kéjérzet másképpen

Biztosan lesz kéjérzetük is, nem feltétlenül nemi okok miatt - inkább valami morfinszármazékra vagy elektromosságra gyanakszom -, és egészen biztosan súlyos pénzegységekért lehet majd beszerezni akkor az ösztrogén meg a tesztoszteron trippet. Tisztában vagyok vele, hogy ez azért még odébb van, de nem frankó, mert kicsit diktatórikus jövőkép, meg akkor nem lesznek nőim.

Nem bírom az uniszexet

Lehet, hogy zsigeri az ellenállás, de irtózom tőle. Az uniszex még annál is rosszabb, mint amikor egy leszbikus férfinek öltözik, annak ellenére, hogy a hatvanas évek uniszex reneszánszához képest ma nem a nők férfiasodnak, hanem a férfiak nőiesednek. De honnantól nem nő a nő és mitől nem férfi a férfi? Egyrészt érzi ezt az ember, aki meg nem érzi, annak megmondja a média, esetleg a szülei.

Az igazi uniszex eléréséhez már megtettük az első lépéseket. Léteznek például olyan uniszex parfümök, amelyeknek illata inkább frissít, mint hivalkodik. Az ozmológusok szándéka szerint, távoltartja a szexingereket a munkahelyeken, így lehet vele fokozni a termelés hatékonyságát. Vannak már egyformára sztájlísztolt embertömegek, akik kizárólag szubkulturális és nem nemi jegyek alapján különböztethetők meg. Manapság jellemzően kétféle uniszexes típus létezik: a női nemű és a férfi nemű. Mindkét típus 21. századi jelenség, a piacgazdaság gyors és hatékony rabszolgái az önmegvalósító fogyasztók társaságából. Ők az igazi uniszex úttörők, a reményteli bátrak, a konzumterrorizmus áldozatai, bár lehet, hogy csúszásban vagyok, és csak az zavar, hogy a konfekciópárocskák összeöltöznek.

Az uniszexnél nincs kétféle innovációs igény, nincs rózsaszín világoskék, olyan mintha mindenki jobbkezes lenne. Ha közösnemű uniszex lesz, akkor nem lesz többé olyan, hogy a férfi a bőrét ápolja, körmét halványra lakkozza, ívelteti szemöldökét. Nem lesz többé olyan, hogy a biztosítók nemi alapon szerződnek az ügyféllel. Nem lesz többé női óra és férfifizetés. Nem lesz versengés, hogy ki a klasszabb nemű. Nem lesznek szexuális zaklatások sem, maximum a perverz nemidrogosoknál. Ha igazi uniszex lesz, akkor csak mi lesz.

Az ember legyen sokféle

Az igazi uniszex célja az egyforma mi. Az egyforma mi születési rátája szabályozhatóbb. Az egyforma mit könnyebb életben tartani. Az egyforma mi gazdaságosabb. Mi pedig rajonghatunk majd magunkért, és ragaszkodhatunk majd magunkhoz. Az uniszex véletlenül sem korrekt, bugyuta toleranciapatronnak is kevés. Az uniszex nemtelenítő hatását még angyali magyarázata sem menti. Az uniszex végső célja a tömeges nemiszervtelenség. Felőlem isten lehet nő és/vagy férfi, meg lehet nemtelen is, de az ember legyen sokféle.

 


Kapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés