free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Síkosító

HT         Címkék: férfi, hímtag, , síkosító, szex 1 hozzászólás

Férfiak társaságában a nők vagy halkan, vagy egyáltalán nem ejtik ki azokat a szavakat, amelyekről nemi életükre lehetne következteni. Patikában sem.

Ma, amikor C-vitamint mentem vásárolni egy patikába, feltűnt, hogy a tíz négyzetméteres helyiségben, rajtam kívül egyetlen hím sem tartózkodik. Az simán feldobott, hogy kizárólag nőkkel lehetettem egy helyen - koedukálva azért elég irritáló egy ilyen kis placcon nyolc ember -, nagyon jólesett stírölni a fiatal csajokat, akik céltudatosan várakoztak, meg aztán volt egy tébláboló moziznivaló is.

Mozi

Két őszhajú nő gyámoltalankodva keresgélt egy receptet. Meglepődtem, amikor kiderült hogy anya-lánya viszonyban vannak, mert elsőre testvérekenek gondoltam őket. Anya váltotta ki a receptjét egyke lányának, aki valószínűleg egy háztartásban élhet szüleivel egy önkormányzati bérlakásban, és csak az arca ráncatlansága igazolja a fiatalabbságát, de lukautja sugározza az elmúlást. Igazából nem törődtem velük, nem úgy néztek ki, mint akire egy férfinek igazodnak a heréi. Álltam a soromat, és hesszelgettem a patikus üdeségét, közben rácsodálkoztam, hogy cérnakesztyűben szolgának ki; meg közben bejött egy csíkosharisnyás csaj is; meg közben elítéltem a facérok együttélését a szüleikkel.

Egy gyógyszertárban nem illik hangoskodni - ez rendben is van így, mert lehet feltűnésmentesen aszkorbinsavat kapni -, így tehát a patikus a lehető legdiszkrétebben próbálta közölni az anyával, hogy mit ad a receptért cserébe. Elsőre fel sem tűnt, hogy mit mond, mert halkan tette, de az anyának problémás volt a hallása, és a patikus minden szándéka ellenére olyan hangosan kellett, hogy szóljon, amit már mindenki megértetett a szűk térben. Nem olyan volt, mint az óvszeres kabarétréfa. Hüvelysíkosítót írt az orvos a receptre.

Tudom, hogy a patikusnak mellékhatásos feladata, hogy tisztázza a betegével a szer hatásait, de hogy gyulladásos bélbetegség leküzdésére, esetleg diétakiegészítőnek viszi, az nem tisztázódott a helyszínen, de megítélésem szerint biztosan nem a szexelés fájdalommentesítésére használja majd a lány. Feltételezem, hogy a szülőkkel együttélő facéroknak nincs kicsapongó, rendszeres, esetleg monogám nemi életük. Miattam érezte kínosnak a patikus, hogy fennhangon kellet kimondania azt a szót, hogy hüvelysíkosító? Ha nincs közöttük pasi, akkor felnevettek volna? Ugyanígy kínosan mondta volna a lábgomba elleni vagy a szívritmus-szabályozó szavakat is?

A férfiak és nők viszonya nemi szerveikhezA szexuális önmegtartóztatást minden hitrendszer díjazza, a nemi szerv meg bizalmi téma, ismeretlenek nem beszélnek egymásnak erről. Az, hogy mi a funkcionális különbség a látó- és nemi szervünk között, az világos. De, hogy egyikről illik, a másikról prűd beszélni, azt nem értem. Nincs szép és csúnya nemi szerv. Körülbelül annyi értelme van külső megjelenésüket összevetni, mint vitatkozni a szexuális kielégüléseinkről.

A férfiak szeretikA férfiak szeretik a nemi szervüket - a méreten aluliak is - bármennyire is zavarja őket a méret. Van olyan, aki becézgeti, de többnyire úgy, hogy más ne hallja, pedig dumálni a pélóhoz beteges. Bizalmi viszonyban ér dicsérni, ha tetszik egy másik. Az egyik nőm pettingélményszámba menő módon tudott a kelyhecskéjéről beszélni, de verbálszex csak nagyon kiélezett helyzetben - ha kilométerek választanak el a szerelmemtől -, állapotban ér.Ha lesz időm mindenképp írok egy erotikus horrort, amiben lesz vérfertőző gerontoparti, emberáldozat a bérlakásban, erőszakoló szörnylények, nemiszervkereskedelem, 101 mellű istenanya, fehérhajú androgün lények, űrbekefélés és hüvelysíkosító.

 


Kapcsolódó cikkek

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés