free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Legyél te is fényreklám!

Borsa         Címkék: divatbemutató, fényreklám, furcsaság, női, téma 0 hozzászólás

Ha valaki női lapnál dolgozik, akkor képeznie kell magát nőcis témákban is. Ehhez böngésznie kell a netet, járnia kell divatbemutatókra, ahol igazán élményszámba menő furcsaságokkal találkozhat.

Teljesen indokolt elvárás egy női magazin munkatársától, hogy naprakész információkkal legyen ellátva. Éljen az internet meg az összes olyan fórum, ahol megfelelő kritikai érzék mellett, igazán élményszámba menő érdekességekre bukkanhatunk. Külföldi és magyar divatoldalakat böngészve találtam valamit, amit nem hittem el. Világító ruhák. Mi van?

Alacsony feszültséget a ruhába!

Jó persze mondjuk baleseti helyszínelőknek, autópályán kereket cserélőknek, vagy bírói ítélettel önstigmatizációra kényszerített pedofiloknak megfelelő viselet. Na de alkalmi ruhának? Elképzelem, ahogyan a világító szálakkal átszőtt ruhás hölgy a balközép tizedik sorában feszít, mint egy nagyranőtt szentjánosbogár és a hetek munkájával kidolgozott színpadi fénytechnika máris összeomlik. A dolog lényege, hogy a textilhez alacsony feszültségű árammal működő ledeket kevernek, a tápegység pedig elem, hálózat, vagy akkumulátor. Majd harminc éve kísérleteznek azzal, hogy létrehozzák a saját fénnyel rendelkező textíliákat és ez a ledes megoldás lett az első használható.Tisztában vagyok azzal, hogy ez forradalmi újítás a textiliparban és azzal is, hogy az élet sok fontos területén használható lesz a világító szövet, de az ismertető képekhez jól jött volna némi ízléssel elkészített, érdemi funkciót is bemutató sorozat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés