free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb szemüvegtörlő

Borsa         Címkék: kendők, lista, szemüveg, teszt, törlés 0 hozzászólás

Szemüveget, napszemüveget nem törlünk zsebkendővel vagy pólócsücsökkel - állítják a szakemberek. Éppen ezért teszteltünk szemüvegtörlő kendőket. Íme az öt legjobb, abc sorrendben.

Ha valaki nem akarja rövidúton lekoptatni a tükröződést gátló, vagy UV-szűrő réteget a szemüvegéről, jobban jár, ha befektet egy mikroszálas törlőkendőbe. Jobb helyeken a vásárláskor automatikusan adnak a szemüveghez egy olyan tisztító kendőt, ami megfelelő használat mellett hosszú ideig jól működik. A megfelelő használat annyit jelent csupán, hogy nem fújunk bele orrot, és néha semleges mosószerrel, tisztavizes öblítéssel kimossuk.

Nézz képeket a tesztelésről!

FotexEgy korábban forgalmazott darabról van szó. Egészen szarvasbőrszerű tapintása van, sima fűzöld és nagyon hatékonyan lehet vele szemüveget tisztítani. Pár mozdulattal zsír és pormentes lesz a jól összemaszatolt szemüveg.

Micro-clairDecens, kockás, dísz-zsebkendőnek is beillene. A legvastagabb, legpuhább és leghatásosabb. Titka talán abban rejlik, hogy tulajdonosa precízen hajtogatva, műanyag tokban hordja és tesztünkre is nehezen vált meg tőle.

PoliceAzt hittem Bruce Willis többet tud. Ez a legsprődebb, vékony és nem működik igazán. Persze végül is sikerül tisztára törölni vele az üveget, de az nem egy mozdulat és nem is kettő. Ez suvick. De lehet, hogy csak ki kéne már mosni.

Tiszta sor!

Vivienne Westwood Gyönyörű, csajos, hófehér és a legnagyobb. Erről nem csúszik le az ujj, hogy újra összemaszatolja a lencsét, ellentétben az összes többi vizsgált darabbal. De tényleg annyira szép, hogy nem szívesen használtuk rendeltetésszerűen. Aztán elfújta a szél az erkélyről. Hú, hogy mit kaptunk...

VoguePontosabban egy Vogue napszemüveghez automatikusan járó darab. Sima, fekete, célszerű. Körülbelül az a kategória, mint a Fotexé. Pénzért nem biztos, hogy kéne.Kapcsolódó cikkek

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés