free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beszólhatsz Bushnak

Borsa         Címkék: beszólós, kirakat, politika, póló, táska 0 hozzászólás

Beszerzed legújabb beszólós pólódat, de elered az eső, te pedig morgolódsz, hogy nem látszik a szöveged. Fölösleges felhúzni magad, most már a táskád segítségével is beszólhatsz a világnak.

Marc Jacobs elhatározta, hogy szárnyai alá veszi Al Gore alapítványának célkitűzését: az amerikai ex-alelnök politikáját támogató táskákat dobott piacra, hogy támogassa a környezetvédelem ügyét. A pamutszatyor Give'em hell, Al!, azaz "Küldd a pokolba őket, Al!" - felirattal hirdeti, hogy viselője melegebb éghajlatra küldené George W. Busht, és vele együtt a nagyhatalmak, így legfőképpen az USA - a klímaváltozásra fittyet hányó és a szén-dioxid kibocsátás következményeivel mit sem törődő - politikáját.

 

A 2000-es elnökválasztáson - annak ellenére, hogy 500000-rel több szavazatot kapott, mint ellenfele, George W. Bush - Al Gore elvesztette a választásokat, mert az elektori szavazatok aránya 271:269 lett Bush javára. Bár többen hangot adtak kételyeiknek, miszerint a jelenlegi elnök csak egy választási csalásnak köszönheti győzelmét, Gore elfogadta a végeredményt.
(forrás: Wikipédia)

Csapd a hónod alá Al Gore-t!A táska, ami tulajdonképpen inkább mondható vászonszatyornak, talán nem a legdivatosabb viselet, viszont megvásárlásával valóban támogatod a környezetvédelem ügyét. Ha hihetünk még a hasonló kezdeményezésekben, akkor az értékesítésből befolyt haszon 100%-át egyenesen a fent nevezett alapítvány számlájára utalják. A beszólós táskát mi egyelőre csak Párizsban találtuk meg, de amíg eljut a magyar piacra, addig is tehetünk a jó ügy érdekében, vegyünk erőt magunkon, és menjünk mondjuk bicajon dolgozni.

 

Al Gore 2000-óta különböző nagyvállalatoknál dolgozik tanácsadóként, és előadásokat tart a világ minden táján a globális felmelegedésről, valamint a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének szükségességéről. A témában Mérlegen a Föld címen könyvet is írt.
(forrás: Wikipédia)

forrás: http://madame.lefigaro.frLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés