free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb váza

Borsa         Címkék: lista, öt, szép, tárgy, váza 0 hozzászólás

Tavasszal vegyünk sok virágot és a csokrokhoz megfelelő vázákat is, mert utóbbi hiányában kedvenc vizespoharunk életét keserítjük meg. Összegyűjtöttük az öt legszebb vázát, abc sorrendben.

Tavasszal lépten-nyomon tulipánárus nénikbe botlunk az aluljáróban. Ismerős lehet a szituáció, hogy amikor már a zsebedben kotorászol az aprók között, hirtelen eszedbe jut, hogy legutóbb is a kedvenc vizespoharadat sajátitották ki a nárciszok. Ideje hogy vegyél egy vázát, ezért összegyűjtöttük az öt legszebbet. Válogass kedvedre!

Gyönyörűséges váza (1)

Vannak tárgyak, amelyeket látva minden kritikai szemléletet félretéve azt mondjuk: gyönyörű. A Villeroy és Boch kétféle színben kapható Blossom sorozata kilóra megvett bennünket. Aki ilyen vázát vásárol, rossz ember nem lehet.

Ajtóra, ablakra ragasztható váza (2)

Persze akkor sem kell lemondanod az illatozó tavaszi virágokról, ha egy gombostűnyi hely sincs már az asztalodon. A FLUTE egyszálas váza nem foglal helyet, ugyanis bárhova rögzíthető: ajtóra, ablakra egyaránt. Egy csomagban hét kis váza található, amit bármilyen alakzatban felragaszthatsz. Tökéletes megoldás akkor is, ha az ablakod egy szürke házfalra néz.

Óriás csokroknak való váza (3)

Ha a hatalmas csokrokat szereted, a KANIST váza az ideális választás. elég ha letarolsz egy nárciszmezőt és mindenféle rendezgetés nélkül egyszerűen beledobod ebbe a széles nyakú vázába. A virágok azonnal tökéletesen fognak állni, egy méregdrága belvárosi szalonban köttetett rusztikus csokornak álcázva magukat.

Praktikus váza (4)Ron Gilad VaseMakere a legpraktikusabb váza, amit valaha láttunk. Segítségével gyakorlatilag bármilyen edény könnyen egyszálas vázává alakíthatható. Ha szereted a hasznos dolgokat, és nem zavar hogy néha virágok bitorolják a borospoharaidat, azonnal rendelj egyet.

Alakítható váza (5)

Nem könnyű megfelelő méretű vázát találni. Nagy csokorhoz szélesebb, kis csokorhoz keskenyebb nyakú illik, szép egyszálas vázát pedig egyszerűen lehetetlen beszerezni. Ezt a problémát igyekezett megoldani LE SACK tervezője. A több színben kapható zacskóvázát ugyanis kedved szerint formálhatod aszerint, hogy épp hatalmas tulipáncsokrot vagy csak három szál nárciszt sikerült beszerezned az aluljáróban. Meleg vízbe mártva könnyen a kívánt formára alakíthatod, hideg vízben pedig megszilárdul.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés