free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátatfordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

A nyuszis magazinban állítólag tartalmas és elgondolkodtató írások vannak, és rengeteg mell. A póló önmagában is élmény, mert a rózsaszín és a fekete nagyon szépen mutatnak együtt. Ezt csak úgy lehetne fokozni, ha a hátára ez lenne írva: "Teljes mellszélességgel támogatom Hugh Hefner-t és a háremét alkotó ifjú nőket!"

Úgy is felfoghatjuk, hogy a narancsbőr örök divat, hiszen több nőnek van, mint nincs. Le kellene akadnunk végre erről a narancsbőr-témáról. Vagy tényleg léteznek nők, akiknek ez a legnagyobb problémájuk? Ellenben a fehér combfix nagyon kevés embernek áll jól, és ők is csak rajzolva vannak. A zebracsíkokkal és az övtáska-méretű szoknyácskával együtt a csikidám korszakot idézik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés