free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Élet, Erő, Egészség

HT         Címkék: anya, élet, hímtag, mell, szoptatás 0 hozzászólás

Simán csinálnék egy szoptatós kampányt, ahol celebek nyilvános helyeken szoptatnák csecsemőiket. Lehet bármi az apropó, például az anyatej népszerűsítése vagy az egyenlő esélyek demonstrálása.

Már látom is, ahogy Rost Andrea az Opera páholyában, vagy Szili Katalin a parlamenti székében, esteleg Gryllus Dóra a Derrick díszletében mellre tart egy csecsemőt, akár ikreket is, és szoptat. A felirat lehet a régisulis: Élet, Erő, Egészség, vagy a vonalasabb: Mondj nemet a nemzethalálra!

A szoptatásról

A férfi általában szereti a női melleket, de talán gyerekkorom meséinek köszönhetően én egész életemben szerettem és szeretem a melleket. Tudom, hogy bőrkötéses zsírpárnáért és tejmirigyekért rajongok, amelynek elsődleges funkciója az utódtáplálás, de odavagyok a női mellekért. Lehet markomnyi, vagy tenyeres méretű, de bírom a női mellet simogatni, cirógatni, nyaldosni, csókolni, szívni, harapdálni, szóval szeretem ezeket a tevékenységeket. Néha irigylem a csecsszopókat, de csak az ideájukat, mert szerintem ugyanis egyfajta kannibalizmus az, ahogy a csecsemő bekebelezi a tejet. Humán élősködő. Véginézni egy szoptatást nagy élmény, hiszen nagyon szép, de a pasik kevesen és ritkán gerjednek be rá.

Az észrevétlen szoptatásról

Egyszer egy hangszerkiállításon éppen egy kissrácot hallgattam, ahogy püfölte a bőröket. Egy rendesen feltamozott, tányérozott dobcucc mögött ül, és nem ért le a lába a lábgéphez meg a csinhez, de nagyon muzikálisan kezelte a végtagjait. Körülbelül négyéves lehetett, de frankón tudta a bréket meg a taktakzumot. Nem láttam eddig négyéves gyereket ilyen jól dobolni. Miközben a srác előadott, szóba elegyedtem az anyjával, aki elmondta, hogy zenészfamília, meg sok gyerek; a karjaiban is volt egy alig egyéves. Akkor vettem csak észre, amikor elköszöntem tőle, hogy beszélgetésünk alatt mindvégig szoptatta a kicsinyét. Diszkrét volt, nem csinált ügyet belőle, nem magát mutogatta, nem fontoskodott, hanem a táplálás volt a célja. Tetszik.

A méretekről

Persze tudom, hogy egyetlen anya sem áll sorba gyermeke okozta "kiszívott" mellekért, vagy a kisebesedett mellbimbókért, de ez sajnos nem túl izgató. Ennek ellenére nem anya, akinek bár van teje, de nem eteti belőle a gyerekét. Fejésen még nem volt szerencsém résztvenni, de az sem hozna ki a sodromból. Körülbelül annyira lehet izgalmas, mint az orrporszívózás.

A hűb...meg méretű mellekért nem rajongok, de egyébként nincs méretfinnyám. Nem feltételezem egy nagy mellű nőről, hogy butuska, hogy nincs ízlése, hogy romantikus, sőt azt sem, hogy alacsonyabb az IQ- ja, és a kisebb mellűeknél sem a méretből ítélkezem. A jó mellűségre rájátszók egyébként ott hibáznak, hogy minden titkukat elárulják.

A szilikonmellekről

Eljátszottam a gondolattal, hogyha egy egérfület varrnának a homlokomra, azt magaménak tudnám-e. Nem. Biztosan azért nem, mert - legnagyobb szerencsémre - még nem műtöttek. Megértem én, ha mindennap ugyanaz a látvány fogadja a csúnya mellűt a tükörben, akkor ráfanyalodik a plasztikusra - mellet elveszíteni számomra felfoghatatlan - , de az én nőmnek biztos nem lesz beültetése, mert a szilikon felrobbanhat az űrben, és akkor nem tud majd eljönni velem a Marsra, miután kihullottak a tömött fogaim. Úgy képzelem, hogy az űrben a nem belőlünk való bennünk lévők furcsán kezdenek majd el viselkedni.

HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés