free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátatfordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

Lónak és lovasának meghitt, bensőséges kapcsolata azt jelzi, hogy a bross viselője természetközeli ember, de persze ez egyáltalán nem biztos. Mindenesetre az, aki ebben az uniformizált világban képes indivíduum maradni és olyasmit is viselni, amit nem látott előtte divatmagazinban, az mindenképp derék.

Ború

Csak tangapapucsot hoztál a Balcsira és rossz időt fogtatok ki? Mégis, mi járt a fejedben, miközben pakoltál? Berakom a farmert, hátha hideg lesz. Cipőt ne vigyek? Á, majd felveszem a tangapapucsot a fehér alvós zoknimmal. A tangapapucs világuralomra tör. Úgy hallottuk, készül a klasszikus spagettiwestern remake, Akik tangapapucsban halnak meg címmel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés