free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legpraktikusabb hajpánt

Borsa         Címkék: divat, hajpánt, lista, öt, praktikus 0 hozzászólás

Újra divat a hajpánt. Annak ellenére, hogy legtöbbször két hajmosás között viseljük ezeket a darabokat, jó tudni, melyek a legpraktikusabb formái. Az öt legjobb, abc sorrend nélkül.

Reméljük, hogy mindannyian egyetértetek velünk abban, hogy ez az olcsó kiegészítő nagyon fel tudja dobni szerelésünket, arcunkat, egyáltalán az egész megjelenésünket. Mivel megint divat a hajráf, szerencsére óriási kínálatból válogathatunk. Teljesen mindegy, hogy nőcisen öltözöl vagy sportosan, esetleg slamposan, elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ne találj kedvedre való darabot. Nézzük az idei legjobbakat!

Romantika jegyében

Ez a pöttyös, barna pánt legfőképpen a romantikus stílus kedvelőinek ajánlott. Puha, selymes anyaga kényelmes viselet, bár jó tudni, hogy anyagának köszönhetően néha el-elcsúszik a fejtetőn. Az igaz, hogy a hátulján lévő plusz guminak köszönhetően állítható a méret, de őszintén csak annak ajánljuk, aki nem kap idegrohamot, ha tíz perc leforgása alatt, legalább ennyiszer kell húznia rajta. Hosszú, és rövid hajúak egyaránt hordhatják.Legjobb kiegészítője, a szoknyás-blúzos viseletnek, de ha farmerral, és hozzá színben illő toppal viseled, nagyon harmonikus lesz a megjelenésed.

Feltűnősködőknek

Az arany, illetve virággal díszített fejpántokat leginkább az extrém, vagy feltűnő kiegészítők szerelmeseinek tervezték. Tökéletes összhatást érhetsz el vele, ha alkalmi ruhádhoz társítod, de a hétköznapi öltözékedet is feldobja. Utóbbi esetben azonban ügyelj rá, hogy ha az arany mellett döntesz, egyszínű felső legyen rajtad, és ne vidd túlzásba az egyéb (főleg ezüst) kiegészítők viselését. Nagyon mutatós, és vidám darabok ezek.

Sportoláshoz

Ha sok időt töltesz testedzéssel, adott, hogy praktikus szempontok alapján kell hajráfot választanod. Ha sportolás közben is nőies szeretnél maradni, akkor erre a célra a legalkalmasabbak a pamutból készült, vastag, egybefüggő darabok. Többféleképpen is viselhetőek: homlokba húzva - így az izzadtságot simán felszívja -, vagy klasszikus módon: más hajráfokhoz hasonlóan a fejed tetejére húzva. Igazán nagy megkönnyebbülést jelenhet, ha épp nincs időd hajat mosni - de sietned kell -, ugyanis ez az a hajráf, ami a legnagyobb felületet fedi el a rőzsédből.

Táska helyett

Semmi gond, ha nincs minden divatos cipődhöz megfelelő, színben harmonizáló táskád, ugyanis nyugodtan helyettesítheted egy jól megválasztott hajpánttal. Nagy divat volt tavaly, és idén is tarol az ocelotminta - tele a város ilyen mintázatú balerinacipővel és magas sarkú, hegyes orrú társaikkal -, de ha úgy gondolod, hogy egy ugyanilyen táska már sok, válassz inkább egy mintájában azonos hajráfot. Elég meghatározó dizájn, ezért nagyon kell vigyáznod, hogy mit viselsz hozzá. Egyszerű ruhákat ajánlott felvenned az ilyen mintájú cipőhöz, táskához, hajpánthoz.

És végül...

Nem feledkezhetünk meg azokról sem, akik ki nem állhatják a díszített dolgokat, s a hajpántot rendeltetésszerű használatáért viselik. Leheletvékony, szinte észrevétlen, fésűs fogakkal ellátott darabokat is lehet kapni, ami azért is jó, mert ha úgy kívánod egy-egy hóbortosabb napon csattal, rózsával vagy egy gumival feldobhatod. Magadat is.

Viszont ha egyetlen valamirevaló hajpántod sincs otthon, egy kis kézimunkával sáljaidat is beüzemelheted, mint hajpántokat.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés