free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátatfordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

A farmer olyan oldszkúl, hogy már az ősemberek is kövön koptatták a magukét. Mi mindenképpen támogatjuk világörökség részévé nyilvánítását, mert a farmer szent és örök. A farmerrel nem lehet melléfogni. Bármivel és önmagával is kombinálható, univerzális ruhadarab. Ha emellett még öntisztuló is lenne...

Ború

Magyarázza meg végre valaki, hogy gondolkodtok ti, zoknis szandálosok? A strandra is cicananacit húztok a bikini alá? Vagy ez az új biztonságos szex? Ha hideg van, húzz cipőt. Nem hivatkozhatsz mindig arra, hogy csak szandált hoztál, mert olyan meleget jósoltak. A réteges öltözködést nem erre az esetre találták ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés