free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rosszfiúk

HT         Címkék: csajok, hímtag, kapcsolat, rosszfiúk, szeretik 0 hozzászólás

A csajok szeretik a rosszfiúkat. Lehet, hogy csak a tartós párkapcsolat megtörésére szánt kettyintésnyi időre, lehet, hogy éveket vágyva a tiltottra, vagy csak, hogy szidhassák őket, de szeretik.

A rosszfiú nem olyan, mint a jófiú. A jófiút minden anyuka szívesen látja a lánya mellett hosszú távon, mert jó sorsa lesz a lányának amellett az áldott gyerek mellett, meg olyan jófiú. A rosszfiút nem szívesen. Persze a Földön sokkal több jófiú van mint rosszfiú, ezért sokkal több nő él biztonságosnak vélt párkapcsolatban, mint nem.

A rosszfiúról feltételezik, hogy térdepelt kukoricán; kapott intőt; sohasem tér jó útra; vagy isten, vagy halott; mert zabolátlan; mert mindig csinál valami nem oda illőt, nem helyénvalót; szembeszáll; lázad és ezt nem növi ki. Na, ilyen rosszfiú csak a filmekben létezik. Ja, és egyébként azt is feltételezik, hogy a rosszfiú csak kalandra való. Na, ebbe a feltevésbe korhad bele minden, igaz szerelemre vágyó rosszfiú szívegyökere. Az igazi rosszfiúk olyan lúzerek, akik sohasem élik meg a biztonságos családideált, a havi fixet, a részletre is-t, és a szemünk fényét. A nemzet csótánya mondjuk kivétel, aki próbára teszi a szabályt, de szerintem egykori rajongóval nem ér családot alapítani.

Nincs abszolút biztonság

Rosszfiút játszaniNéha még szórakoztatom magam azzal, hogy rosszfiúsat játszom. A múltkor véletlenül összefutottam egy olyan nőismerősömmel, akit nem láttam 15 éve. Legutoljára egy táborban találkoztunk, ő nyolc én 12, és bírtuk egymást. Szerelmemnek hívtam akkor, pedig nem is nagyon beszélgettünk, a kezét sem fogtam meg, mondjuk ez egyértelmű, hiszen ő alsós volt. Első pillantásra felismertük egymást. "Nahát, te vagy az? Arra emlékszel, hogy szerelmes voltam beléd meg a barátnődbe, tudod a szőkébe? Igen egyszerre. Ja, hogy tudtátok?..." A "mi van veled?" kérdésére elmondtam, hogy biztonsági őr vagyok és épp munkába tartok, ha van kedve megmutatom a munkahelyemet...És így tovább. Érdektelen részletekbe nem bonyolódtam, ugyanis a gyerekkori rosszfiús imidzsemlék és a társadalmi alulszituáltság mixelése igazán nagy kihívás elé állított ebben játékban, amit nem akartam folytatni. Egyébként hazakísértem és a "smároltunk a ház előtt"-nél hagytuk abba.

Vannak csajok, akik persze sohasem rosszalkodnának, mert hát mégiscsak a hűség, meg a szerelem. Abban viszont biztos vagyok, hogy egyszer az életben mindenkinek eszébe jutott már az a gondolat, hogy milyen lenne, ha kipróbálná. Most tényleg úgy fog meghalni, hogy nem próbálta rosszfiúval? Nem feltétlenül kell kipróbálni mindent, bár a tapasztalat sohasem árt. Persze senkit sem beszélnék rá a heroin és a hidrogénbomba kipróbálására, de azért vannak dolgok, amelyeket tényleg nem érdemes kihagyni. Az én beteljesületlen vágyam például egy űrséta a Marson, de tömött fogak és lóvétlanság miatt egyelőre csak álmodozhatok róla, mint az a csaj, aki sohasem próbálta rosszfiúval, de azért van neki egy saját Zorrója.

BiztonságkeresésTudom, hogy nincs abszolút biztonság a Földön és/vagy egy párkapcsolatban. Ugye a biztonság az: amíg a halál el nem választ; meg a közös tulajdon; meg az, ami az enyém az a tiéd is; meg a mert tudom, hogy szereted; meg a hosszú távú kiszámíthatóság; meg a szép esténk lesz, mikor majd megöregszünk, sose veszekszünk is. A gyerekneveléshez is biztonság kell, a kis gnút is mennyire sajnáljuk, amikor bekapja a krokodil. Ha tudok enni adni neki, meg felruházni, meg taníttatni, meg hozományozni, akkor az is biztonság. Meg az is biztonság, hogyha atombunkerben nevelem föl a gyerekem. Mindenki biztonságra vágyik, a biztonságnak meg mindig ára van és ez rendesen motiválja is az embert, pedig az igazi biztonságot nem lehet leszerződtetni.

Kedves stabil kapcsolatra vágyók, ha a partneretekkel esetleg megakadnátok közép és hosszú távú terveitek megbeszélésében, esetleg nem tudjátok, hogy hogyan teremtsétek meg a biztonságotokat, akkor ajánlom mindannyiotók figyelmébe az alábbi linket, ahol a profik tippjeiből kiderül, hogy a biztonságos üzemeltetéshez szükség van biztonsági kultúrára is. Ők már csak tudják, mi meg bízunk bennük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés