free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rosszfiúk

HT         Címkék: csajok, hímtag, kapcsolat, rosszfiúk, szeretik 0 hozzászólás

A csajok szeretik a rosszfiúkat. Lehet, hogy csak a tartós párkapcsolat megtörésére szánt kettyintésnyi időre, lehet, hogy éveket vágyva a tiltottra, vagy csak, hogy szidhassák őket, de szeretik.

A rosszfiú nem olyan, mint a jófiú. A jófiút minden anyuka szívesen látja a lánya mellett hosszú távon, mert jó sorsa lesz a lányának amellett az áldott gyerek mellett, meg olyan jófiú. A rosszfiút nem szívesen. Persze a Földön sokkal több jófiú van mint rosszfiú, ezért sokkal több nő él biztonságosnak vélt párkapcsolatban, mint nem.

A rosszfiúról feltételezik, hogy térdepelt kukoricán; kapott intőt; sohasem tér jó útra; vagy isten, vagy halott; mert zabolátlan; mert mindig csinál valami nem oda illőt, nem helyénvalót; szembeszáll; lázad és ezt nem növi ki. Na, ilyen rosszfiú csak a filmekben létezik. Ja, és egyébként azt is feltételezik, hogy a rosszfiú csak kalandra való. Na, ebbe a feltevésbe korhad bele minden, igaz szerelemre vágyó rosszfiú szívegyökere. Az igazi rosszfiúk olyan lúzerek, akik sohasem élik meg a biztonságos családideált, a havi fixet, a részletre is-t, és a szemünk fényét. A nemzet csótánya mondjuk kivétel, aki próbára teszi a szabályt, de szerintem egykori rajongóval nem ér családot alapítani.

Nincs abszolút biztonság

Rosszfiút játszaniNéha még szórakoztatom magam azzal, hogy rosszfiúsat játszom. A múltkor véletlenül összefutottam egy olyan nőismerősömmel, akit nem láttam 15 éve. Legutoljára egy táborban találkoztunk, ő nyolc én 12, és bírtuk egymást. Szerelmemnek hívtam akkor, pedig nem is nagyon beszélgettünk, a kezét sem fogtam meg, mondjuk ez egyértelmű, hiszen ő alsós volt. Első pillantásra felismertük egymást. "Nahát, te vagy az? Arra emlékszel, hogy szerelmes voltam beléd meg a barátnődbe, tudod a szőkébe? Igen egyszerre. Ja, hogy tudtátok?..." A "mi van veled?" kérdésére elmondtam, hogy biztonsági őr vagyok és épp munkába tartok, ha van kedve megmutatom a munkahelyemet...És így tovább. Érdektelen részletekbe nem bonyolódtam, ugyanis a gyerekkori rosszfiús imidzsemlék és a társadalmi alulszituáltság mixelése igazán nagy kihívás elé állított ebben játékban, amit nem akartam folytatni. Egyébként hazakísértem és a "smároltunk a ház előtt"-nél hagytuk abba.

Vannak csajok, akik persze sohasem rosszalkodnának, mert hát mégiscsak a hűség, meg a szerelem. Abban viszont biztos vagyok, hogy egyszer az életben mindenkinek eszébe jutott már az a gondolat, hogy milyen lenne, ha kipróbálná. Most tényleg úgy fog meghalni, hogy nem próbálta rosszfiúval? Nem feltétlenül kell kipróbálni mindent, bár a tapasztalat sohasem árt. Persze senkit sem beszélnék rá a heroin és a hidrogénbomba kipróbálására, de azért vannak dolgok, amelyeket tényleg nem érdemes kihagyni. Az én beteljesületlen vágyam például egy űrséta a Marson, de tömött fogak és lóvétlanság miatt egyelőre csak álmodozhatok róla, mint az a csaj, aki sohasem próbálta rosszfiúval, de azért van neki egy saját Zorrója.

BiztonságkeresésTudom, hogy nincs abszolút biztonság a Földön és/vagy egy párkapcsolatban. Ugye a biztonság az: amíg a halál el nem választ; meg a közös tulajdon; meg az, ami az enyém az a tiéd is; meg a mert tudom, hogy szereted; meg a hosszú távú kiszámíthatóság; meg a szép esténk lesz, mikor majd megöregszünk, sose veszekszünk is. A gyerekneveléshez is biztonság kell, a kis gnút is mennyire sajnáljuk, amikor bekapja a krokodil. Ha tudok enni adni neki, meg felruházni, meg taníttatni, meg hozományozni, akkor az is biztonság. Meg az is biztonság, hogyha atombunkerben nevelem föl a gyerekem. Mindenki biztonságra vágyik, a biztonságnak meg mindig ára van és ez rendesen motiválja is az embert, pedig az igazi biztonságot nem lehet leszerződtetni.

Kedves stabil kapcsolatra vágyók, ha a partneretekkel esetleg megakadnátok közép és hosszú távú terveitek megbeszélésében, esetleg nem tudjátok, hogy hogyan teremtsétek meg a biztonságotokat, akkor ajánlom mindannyiotók figyelmébe az alábbi linket, ahol a profik tippjeiből kiderül, hogy a biztonságos üzemeltetéshez szükség van biztonsági kultúrára is. Ők már csak tudják, mi meg bízunk bennük.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés