free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ésszel pakoljunk!

Borsa         Címkék: divat, nagy, pakolás, súly, táska 0 hozzászólás

Ismét divat a nagy táska és örülhetünk, hogy végre kényelmesen elférnek benne a cuccaink. A nagyobb táska, nagyobb súlyt is jelent, ez pedig nem biztos, hogy jót tesz az egészségünknek.

Bár mi nők, ha arról van szó akár egy tolltartónyi táskába is képesek vagyunk sok mindent belepréselni, örülünk az idei táskadivatnak. Az óriás táskákba lazán pakolhatunk - akár edzés cuccot is -, nagy a késztetés, hogy teletömjük, de ha az edzőcipőn kívül egy kisebb könyvtárat is rendszeresen magunkkal cipelünk, nem biztos, hogy hosszú távon jól járunk.

Na pláne, ha kutya is van...

Ne játszunk az idegeinkkel!

Amennyiben észrevesszük, hogy esténként sajgó tagokkal pakoljuk ki táskánkat, már elkezdhetünk aggódni. A nagy pakolászás közben eszünkbe sem jut, hogy a fölösleges túlsúly akár egészségügyi problémákhoz is vezethet. Elsőre nem gondolnánk, de ha jobban megfigyeljük, talán rájövünk, hogy fej-, váll-, nyak- és hátfájásunk oka a nagyobb táskához rendelt nagyobb súly. Az egy dolog, hogy eleve izomlázunk lehet a túlsúlytól, de a nyak és váll környékén található idegvégződéseket a táskák füle alaposan összepréseli. Ez nem csak, hogy hosszú távra gyulladást okoz, de fájdalmas is.

Urbánus sherpákA "mindent bele" rendszer azért nem jó, mert ha ezt az elvet követjük, nagy esélyünk van arra, hogy rendszeres orvoshoz járással töltjük a nyarat, és kedvenc táskánk is tönkremegy az állandó strapától. Arról nem is beszélve, hogy nem annyira menő látvány amikor egy nő málhás szamárként jelenik meg...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés