free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátatfordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

A földi lányok csábítóak. A bal oldali nő maga a megtestesült stílus. Nincs rosszabb, mint egy izzadtságszagú ruha összeállítás, amin érződik, hogy a viselője esztétikai téren gátolt, ám anyagi lehetőségei és ambíciói korlátlanok. Ez a nő ennek az ellentéte: erőlködés- és pózmentes, természetes, kiforrott.

Ború

Szexi, főleg amikor szendén újra meg újra lefele huzigálod a pólód, mert otthon a tükörben még nagyon dögösnek tűnt, de most már bánod az egészet. Hol vannak ilyenkor a barátok, akik szólnak, ha bazsalikom ragadt a fogadra, vagy ha kilóg a tangád és a címkéje egyszerre. Felrémlenek egy kedves barátnőm szavai, miszerint, az igazi luxus az, ami nem látszik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés