free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb napszemüveg

Borsa         Címkék: kiegészítő, legjobb, lista, napszemüveg, öt 0 hozzászólás

Függetlenül attól, hogy a kiegészítők kategóriájába soroljuk a napszemüvegeket, nem mindegy, hogy milyet vásárolunk és honnan választjuk ki kedvenceinket. Az öt legtrendibb és legbiztonságosabb.

Egy magára, és szeme világára valamit is adó nőci táskájából nem hiányozhat a napszemüveg. Mondhatnátok, hogy csak most indult a szezonja... Erre mi azt mondjuk: nincs szezonja és nem árt tisztázni néhány félreértést. A napszemcsó viselése nem szezonfüggő, ugyanúgy szükséges télen, a szikrázó hóban, mint nyáron, a verőfényes napsütésben, már ha nem szeretnénk szépen lassan megvakulni. Első a biztonság

Figyelem! Az első, és egyben legfontosabb szempont, hogy kizárólag minőségi igazolással ellátott darab mellett döntsünk, nem mindegy tehát, hogy honnan zsákmányolunk. Az olcsó, utcán kapható áruk jelentős százaléka ugyan csökkenti a szembe jutó fény erősségét, de - és ez az, ami igazán fontos - nem szűri ki a káros ultraibolya sugárzást. Sőt! A sötétített üveg mögött kitáguló pupilla több káros sugarat enged a szembe, ha azt nem szűri a lencse, mint az erős fény hatására parányira szűkülő szembogár. Jelentős érv még a minőségi napszemüveg mellett, hogy viselése a ráncosodástól is véd. Az erős fénytől rossz minőségű napszemüvegben, vagy napszemüveg nélkül hunyorgunk, ezáltal millió kis ránc képződik a szemünk körül. A nap által okozott fejfájásról, és szemkáprázásról nem is beszélve.

Akkor honnan?

Mindenképpen üzletből, márkaboltok kínálatából válogassunk, kivéve ha csak hajráfként fogjuk a szemvédőt használni. Napszemüveg vásárláskor nyugodtan ragaszkodjunk a márkákhoz, hisz a magasabb ár ez esetben kivételesen magasabb minőséget is garantál. Ne spóroljunk egy jó szemüvegen, a szemünk világa múlhat rajta.Ajánlataink az idei divatnak és a minőségi előírásoknak is megfelelnek. Szempontjaink, amelyek alapján összeállítottuk az öt legjobb napszemüveget, az alábbiak:- védi a szemünk világát- nem izzad alatta az orrunk- oldalról sem süt be a nap- jó minőségű, nem esik szét két perc alatt- öltöztet.

Nézegess napszemüvegeket!

Az óriás

Nagy visszatérők a 70-es évek modelljei. A hatalmas, gömbölyű vagy kicsit szögletesebb formák, amelyek a fél arcot eltakarják, mindent visznek. Istenien lehet rejtőzködni mögöttük, de akik feltűnésre vágynak, azok is bátran viselhetik ezeket az általában jó minőségű műanyagból készült óriásokat. A színválasztékra nem lehet panaszunk. Akinek uncsi a hagyományos fekete, választhat bátran fehéret, rózsaszínt is.

A kis fekete

Ha a szolidabb stílust kedveljük, ne habozzunk, hiszen a kis fekete ruha napszemüveg párját is megtalálhatjuk az idén divatos szemüvegek között. A visszafogott, de mégis különlegességre vágyó nőknek ajánljuk ezt a nagyon eltalált darabot. Öltöztet, minden alkalomra viselhető, telitalálat!

A nosztalgikus pilóta

Emlékeztek még a klasszikus Ray Ban pilótákra? Aranyban, ezüstben, krómszínben, kicsiben, közepesben, nagyban, ők is az élbolyban. Időtlen, kortalan fazon, nincs olyan arctípus amihez ne állna jól, emellett mára már úgyszólván az örök darab kategóriájába tartozik. Fontos, hogy uniszex fazon, senki ne érezze kirekesztettnek magát!

A stílusos strasszosNagyon mennek a strasszal díszített darabok, legyen az a szemüveg szárán, vagy magán a lencsén elhelyezve. Finom, elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ebben a típusban vannak olyan darabok, amelyeket jó vastag szárral gyártanak, hogy még véletlenül se érje oldalról nap a szemünket. Jó, nem? És milyen látványosak, feltűnőek. Aki ezek közül választ, valamivel mélyebbre kell nyúlnia ugyan a pénztárcájába, de higgyétek el, megéri.

A praktikus kicsike

Azokról sem feledkezünk meg, akiket idegesít a napszemüveg használata és szükséges rosszként tartják számon. Eszükbe sem jut feltűnő, trendi darabokra költeni, kizárólag praktikus alapon választanak. Jelentjük: kaphatóak kifejezetten kicsi, a szemet épphogy takaró, kimondottan visszafogott darabok is. Természetesen ezek is finom, minőségi kivitelben, mindenféle színben, formában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés