free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex a lelke mindennek

HT         Címkék: felsorolás, hímtag, szeretkezés, szex, típusok 2 hozzászólás

Annak ellenére, hogy nem a szex forgatja a Földet, a Hímtag sorra vette a szeretkezéstípusokat. A teljesség igénye nélkül, hiszen ő sem tudhat mindent. Lesz folytatás is.

Persze, hogy van plátói szerelem, és nem csak a nemiség mozgatja a világot, de ennek ellenére rendszeresen szexelünk. Következzen most néhány típus, a teljesség igénye nélkül.

Fa alatti hűsülés

Birtokbavevéses szexA kapcsolat kezdeti szakaszában jellemző. Amikor se szó se beszéd, csak az ösztön. Nincs ellenvetés. Akarod a másikat és kész.Vegyük azt az állapotot, hogy hazaérsz. Belépsz az ajtón, kizárod a társadalmat, belecsöppensz az otthonodba, házastárshoz, stabilhoz. Az előszobában a fogasra dobod magadról a cuccaid, tetőtől talpig lemeztelenedsz és úgy toppansz be a nappaliba a párodhoz. Ezután szex a padlón, szex a pamlagon, szex a fürdőszobában, szex a lépcsőfeljáróban, szex a garázsban, vagy a kertben következik, és ha szerencsés vagy, akkor aktus után szakajthasz almát, esetleg szagolhattok virágokat, vagy csak a fátok alatt hűsöltök.Birtokbavett szexA stabil kapcsolatban az a fajta izgalomvesztés, mint amikor a horgász belógatja, és tuti, hogy kapása van. Olyan, mint amikor pucéran kell mászkálni a lakásban, és garantált erekcióval kell reagálni párunk látványára. Mert ugye illő, hiszen: "persze, hogy szeretlek, és kívánlak is meg minden, de értsd meg, lehiggadt a kishaver". Ne mondja nekem senki, hogy a mai napig olyan izgalmas a szex, mint amilyen például a Nemzeti Színház páholyában megejtett szex volt. Szép emlék, de néhány év után azért simán elfordulsz a nődtől.

Uncsi

Unt szexSemmiféle segédeszköz nem menti meg az együttlétet. Lehet az eszköz korbács, műpénisz, harmadik személy, síkosító, az Országház páternosztere, de nem segít. A szex menthetetlenül megszokássá válik. Már ismered a társad minden pontját, azt hogy hogyan esik neki jól, és ismered az orgazmusát is. Az az állapot, mikor kérni kell már azt is, hogy: "Töröld belém a lábad!"Bosszú szexAz emberi játszmák legizgalmasabb, legkiábrándítóbb és legegyszerűbb eseménye, válasz a megcsalatásra. Az általában lelkifurdalással végződő történés az unt szex következménye, de természetesen más esetekben is előfordulhat. A bosszú szex célja az, hogy a másik fél fülébe jusson az aktus. Akadnak azonban kivételek. Vannak, akik titkos bosszúszexre vágynak, olyanra amiben, ha gusztusod van rá, ér részt venni. Viszont ha tudomásodra jut, hogy nyilvános bosszúszexre használnának, akkor célszerű mindenemű kapcsolatot megszakítani azzal az illetővel, aki a szexet bosszúra használja.

Épp szakított a kicsi

Szakításos szexA szakítás, válás, elköltözés napján kötelezően megejtett, általában lerészegedéssel járó aktus. Kicsit olyan, mint "lefeküdni az elsővel, akit meglátsz", de ilyet csak az igazán idióták tesznek. Az ember rendszerint megválogatja, hogy kivel űzze a szakításos szexet. Ilyen esetekben ismert a telefonkönyv végigpörgetése, régi nagy szerelem megkeresése, az elhagyott legjobb barátnője, esetleg a húga felkutatása. Ha nem segít a telekommunikáció, akkor az ismert módokon - emberek közé vegyülve - tehetsz szert az ideális partnerre a szakításos szexhez. Kollégával és a törzshelyünk pultoslányával még véletlenül se.Visszatérős szexA legsúlyosabb hiba, amit elkövethetünk, amikor némi egyedül töltött idő (néhány hónap, év), visszatérünk az elhagyott stabilhoz és nemi aktusba bonyolódunk vele. Olyan mint hullával szexelni.Jótékonysági szexSemmi köze a szánalomból elkövetett, lealacsonyodó, alá-fölérendelthez. A szex ezen típusa kizárólag segítő szándékú. Elsősorban életvédelmi célokat szolgál, de semmi esetre sem hasonlítható össze a "szájonátlélegeztetéssel". A jótékonyságban az a szerencse, hogy bárki megteheti bárkivel, de az elemi izgalomba jövetel alapfeltétel, ha nem beszél sokat az előny, az összehúzodó herezacskó pedig kifejezetten jó jel a hímek számára.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés