free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb golyóstoll

Borsa         Címkék: golyós, legjobb, lista, öt, toll 0 hozzászólás

Az igaz, hogy manapság már csak a csekkek kitöltéséhez használunk golyóstollat, de az igazán igényeseknek egyáltalán nem mindegy, hogy milyet. Íme, a szerintünk öt legjobb, abc sorrendben.

Golyóstollat leginkább már csak a hó eleji csekkek kitöltéséhez és a bankkártya számlák aláírásához használunk. Vannak, akik nyugodt szívvel felkapják az éppen kézreeső reklámtollat és aztán rövid úton megszabadulnak tőle. Mi azonban ennél finnyásabbak vagyunk. Összegyűjtöttük az öt legkúlabb golyóstollat, melyekkel azonnal a figyelem középpontjába kerülhetsz. 1. A mindent egybenA New York-i Museum of Modern Arts shopjában is megveheted az Acmestudios négyfunkciós tollcsodáit. Sakktábla, vonalzó, keresztrejtvény mintával, vagy pöttyökkel és csíkokkal díszített írószert is választhasz. A lényeg, hogy mindegyik eszköz - golyóstoll, ceruza, sorkiemelő - hi-tech érintőképernyők aktiválására is alkalmas fényceruza is egyben. Tech őrült nerd csajoknak maga a mennyország.

2. A robot-tollAhogy a videón is jól látszik, Froggie a robot-toll csúcstechnológiának látszó, mégis egyszerű mechanikával bolondítja a vásárlókat. Gombnyomásra a rugós szerkezet átfordul, a furcsa szerkezetből pedig egyszerű golyóstoll bújik elő. Pontosan az ilyen jelenségekre mondják, hogy "parasztvakítás". Nekünk mindenesetre bejött!

3. A jubileumiFennállásának 100-ik évfordulójára valódi gyémátból készült hósipkát kapott a bankárok kedvenc tollának kupakja. Nos, igen: nem maradhat ki a világ legjobb golyóstollait gyűjtő listánkból a legendás Montblanc jubileumi kiadású remekműve. A különleges eljárással készített, limitált szériában gyártott tollak ára kisebb vagyon is lehet. Berényi Claudia biztosan ilyennel írna alá, ha lennének valós termékek a Barátok Közt-ben.

4. A királyiA Versailles-i kastély pompája ihlette az S.T. DuPont cég tervezőit arra, hogy megalkossák azt a golyóstollat, amellyel maga XIV. Lajos is szívesen firkálgatott volna aranyozott gerincű jegyzetfüzetébe. A toll kupakján a kastély emblémájának kicsinyített mását helyezték el. Időutazók ilyen pennát vegyenek: potom 4000 dollárba kerül.

5. Az erőszakellenesNehéz helyzetben van az, aki börtönlakóknak tervez. Bár érdemes elgondolkodni azon, hogy miért terveznek egyáltalán börtönlakóknak, de most ez mindegy is... A nyavalyás elítéltek ugyanis nemcsak bemenni utálnak, hanem mindent elkövetnek, hogy mihamarabb kikerüljenek a rácsos ablakok közül. Ennek érdekében nagyjából mindenre képesek, beleértve a házi készítésű fegyverek gyártását erre alkalmas tárgyakból. Mivel a dutyiban nem nagy a választék, megfelelő kezekben egy golyóstollból is gyilkos fegyvert lehet készíteni. A Spycatcher biztonsági írószere még a legelvetemültebb gyilkosnak is kihívást jelent. A hajlékony gumiból készült toll a legkisebb nyomásra elgörbül, így fegyverként teljesen használhatatlan. Az amerikai szövetségi börtönökben ilyennel írnak a rabok.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés