free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátatfordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

A stílus nem kapható konfekcióméretben, nem is csenget kétszer, vagy akaszt ki magára nagy hirdetőtáblát, hogy felhívja magára a figyelmet. Csak úgy ott porosodik például egy régi ékszeres dobozban és vagy rátalálsz, vagy nem. Mi tagadás, a lepke-motívum talán kicsit nyálas, talán kicsit túl sokszor lett már lapockára vagy külső bokára tetoválva, de annyi baj legyen. Minél több rajtad az ilyen jóféle giccs, annál több barátod lesz.

Ború

Nos, hát igen. Tulajdonképpen keressük a szavakat, de mielőtt bármit is mondanánk, azt le kell szögeznünk, hogy van bátorságod. A divatra is fogékony lehetsz - már ami a színeket illeti - ám a szabásokkal még hadilábon állsz. Az oké, hogy nem csinálsz gondot a túlsúlyból, de ha ez ugyanaz a fakózöld póló és fehér farmer, amiben a Modern Talking koncerten is láttalak, akkor baj van.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés