free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Borsa 5 illata

Borsa         Címkék: borsa, dezodor, illat, öt, parfüm 0 hozzászólás

Szerettünk volna a legmenőbb illatok listáját megírni, ám Budapest parfümériái nem adtak kellő felvilágosítást arról, melyek a leggyakrabban vásárolt női parfümök. Ezért álljon itt Borsa öt kedvence.

Szerettük volna bemutatni nektek a legnépszerűbb parfümök listáját. Ezért ellátogattunk Budapest ismert és kevésbé ismert parfümériáiba, de hiába. Arról, hogy mi magyar lányok, milyen illatokat kedvelünk a leginkább, nem adtak felvilágosítást. Minket nem korlátoz sajátos üzletpolitika, ezért szívesen mondjuk el, hogy mire voksolunk. Már sok illatot kipróbáltunk, és nem ígérjük, hogy ezek mellett örökre kitartunk, de most - abc sorrendben - ezeket ajánljuk.

1. Bulgari - Extreme

Többen választjuk szívesen a görög ezüstműves dinasztia, a Bulgari parfümjeit. Az Extreme összetevői között megtaláljuk egy valamirevaló görög kert teljes kínálatát: citrom, mandarin, narancs, tea és rózsa biztosítja a friss hatást. Fiatalos, lendületes illat, így nem véletlen, hogy az egyébként "még a szappanom is természetes" Borsamunkatárs erre a könnyed illatra voksolt.

2. Chanel - Chance

Ha az idő nyomai testünkön még nem is látszanak meg, de lelkünkben néha már érezzük, hogy mit jelent a harmadik x. Van olyan nap, hogy nem a könnyedségre, hanem a testesebb illatokra szavazunk, és harminc tájékán többször előfordul, mint nem. Ettől persze nem vesszük magunkat "hűdekomolyan", és az érett ötvenes évek is messze vannak...

3. Clinique - Simply

Van, akinek a keleties-fűszeres parfümök hozzák elő legjobban egyéniségét. Ha másik Borsamunkatársunk a Clinique Simplyjét fújja magára, szerinte rejtélyes - szerintünk kézenfekvő okokból - mindenkinek feltűnik a kellemes hatás. Ahogy ő fogalmaz: "Valószínűleg ez az az illat, ami az én testhőmérsékletemen jól párolog". Még nem mértük, hogy ez pontosan hány celsius fokot jelent, de az biztos, hogy nek jól áll.

4. Jil Sander - Natural

A német divattervezőnő illata úgy tűnik, hogy képes akár gyökeret is ereszteni néhányunk polcán. Itthon csak nehezen hozzáférhető, köztünk mégis akad olyan, aki 15 éves kora óta kitart mellette. Nem klasszikus parfümként, hanem sprayként kapható Jil Sander Naturalja. A természetesnek mondott illat, nekünk nem jött be annyira, de nevezett Borsamunkatársunkat szeretjük, ezért ezt is beszavaztuk. Ha nem csinálsz sok hűhót a reggeli készülődésből, akkor valószínűleg neked is tetszeni fog.

5. Thierry Mugler - Alian

A Borsa illatok között ez a legfrissebb, hiszen 2005-ben került először az üzletek polcaira. Egyébként pedig nem a frissesség az, ami elsőként eszünkbe jut a jázmin és fehér ámbra (Ámbra: szilárd halmazállapotú anyag, amely az ámbrás cet belében alakul ki. Keleten fűszerként, Nyugaton parfüm összetevőként használják. forrás: www.terebess.hu) keverékéből születő jellemzően édeskés parfümről. A legújabb trendeket jól ismerő Borsamunkatárs állítja, hogy az édes parfümöktől eltérően Thierry Mugler Alienje nem telepszik rá az emberre, sokkal inkább egyfajta fűszeres, fás hatás érvényesül benne. Ő különleges alkalmakra és rendhagyó eseményekre használja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés