free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

A csintalan tekintetű háziasszony nemhiába néz ilyen sokat sejtetően. Egyrészt tökéletes a sminkje, aztán ugye sosem lazíthat, ráadásul pedig az arcába van tolva az a jéghideg üveg sör is, aminek a dobozát bezúzott sportkocsikból csinálják. Rá is mutat, hogy kér belőle, mert beszélni ugyan nem tud, de mutogatni, na azt tökéletesen. Egyébként cuki ez a táska, de vigyázat, minden bulin lesz egy ember, aki tudni fogja, hogy igazából az Avontól rendelted neszesszernek, mert neki is olyan van.

Ború

A képen egy a gerinchúrosok törzsébe, az emlősök osztályába, a páratlanujjú patások rendjébe, azon belül is a kétlábú szőrös patások fajába tartozó egyed látható, aki épp társait várja közös italozás céljából. A kétlábú szőrös patások szégyenlős lények, csak éjjel merészkednek ki rejtekükből, és akkor is rendkívül óvatosak, nehogy más is meglássa őket fajtársaikon kívül. Ha összegyűlt a csapat, a kéklábú hímek és a rózsaszínlábú nőstények udvarlásképp összeérintik szőrüket.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés