free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kipróbált 5 testápoló

Borsa         Címkék: lista, öt, púder, testápoló, teszt 0 hozzászólás

A testápolóktól nem leszünk feszes bőrű topmodellek és genetikai állományunkat sem módosíthatjuk, de jó tudni, mivel szembesülhetünk ezek felkenésekor. Öt tesztelt testápoló, abc sorrendben.

A bőrünkön minden meglátszik, és hogy saját tudatunkig is eljusson, leírjuk ide: a stressz, az éjszakázás, a nem megfelelő táplálkozás, a hirtelen fogyás, a káros szenvedélyek, mind-mind meglátszódnak bőrünkön. Kritikus szemlélődőknek tartjuk magunkat, de ha jön egy kis repedezés, kiszáradás, viszketés vagy egyéb, a megszokottól eltérő elváltozás, azonnal kenegetni kezdünk; mintha kötelező lenne.

Ha bőrünk választhatna, nem kétséges, hogy az illatanyagmentes kencék mellett lobbizna. Ezek azok, amelyek kevésbé váltanak ki allergiás tüneteket, hiszen ezekben nincsenek illat-, és színezőanyagok, konzerváló és emulgálószerek, valamint egyéb adalékanyagoktól is mentes. Bőrünk azonban nem választhat, és ha valamiért nincs érkezésünk egy gyógyszertári krémre - színes kell, szagos kell, márkás kell, akármi -, álljon itt egy ötös lista, abc sorrendben. Testápolókat teszteltünk; a szempontok: krém állaga, felszívódási ideje, illat.

Nézegess képeket!

A komfortos - Dove (1)Az állítólag tengeri algát is tartalmazó testápoló közepesen krémes, illata semleges. A tesztelt bőr azonnal beitta, nem maradt zsíros folt, sőt, inkább mattá vált a bekent felület. Nyáron, melegben és bekent vádlira húzott nadrágban kifejezetten szeretni fogjuk, hogy ettől a krémtől nem izzad a végtagunk.

Ami tapad, az ragad - Laboratoire Garnier (2)Kis mennyiségben kellemes, kissé citromos illatú termék. Nagyobb mennyiségben már irritáló. Állaga inkább vizes, könnyebb lenne egy szivaccsal bepacskolni a bőrbe, mint felkenni. Látszatra hamar beszívódik, de tapintáskor kiderült, hogy egyáltalán nem. Csúszós, helyenként talán ragadós, de nem egyértelműen zsíros az utóhatás. Kellemesnek egyáltalán nem mondhatnánk. Ha nagyon muszáj, csak szoknyához ajánljuk.

A jellegzetes illatú - Nivea (3)

Kibontáskor azonnal megcsapott bennünket a jellegzetes, összetéveszthetetlen illat. Az előbbieknél jóval tömörebb és krémesebb az állaga, jó érzés volt kenni, viszont csak azoknak ajánlanánk, akiknek van egy plusz fél órájuk arra, hogy meztelenül ténferegjenek a lakásban, míg felszívódik a krém. Ennek ellenére nem izzad a bőr alatta. Illata sokáig megmarad, szeretik. Felszívódás után, bármihez ajánljuk.Elfolyó középszerűség - Johnson (4) Állaga, közepesen krémes, inkább tejre emlékeztet, mint krémre. Természetesen mindenkinek más a jó, de amikor úgy kensz fel valamit a bőrödre, hogy közben arra kell koncentrálnod, hogy ne folyjon le a földre, az elég idegesítő tud lenni. Iszonyat meleg nyári hónapokban ezt választanánk, egyébként semmiképpen. Talán a mandula-illatot is felfedeztük volna, ha egy kicsit jobban koncentrálunk, mindenesetre kellemes illatú. Arról viszont nem vagyunk meggyőződve, hogy fél nap után is így éreznénk... Felszívódása lassú volt, és az a bizonyos fényes folt is megjelent. A dobozán az olvasható, hogy segít megelőzni a bőrszáradást. Hurrá, végül is egy krém, nem?

Egy napi termálvíz - Vichy (5)A legdrágább krém a Vichy hidratáló testápolója volt és a patikusnő által csak "fantasztikusként" aposztrofált termék, ígéretesnek indult. Semleges, nem irritáló, sőt inkább kellemes illatú termék. Közepesen krémes állaga van, és viszonylag hamar felszívódott, anélkül, hogy zsíros pacát hagyott volna maga után. Határozottan puha, és selymes tapintású lett a bőrünk. Állandó későknek és hipohondereknek ezt ajánljuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés