free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hormonista

HT         Címkék: boldogság, endorfin, hímtag, hormon, tudatmódosítás 0 hozzászólás

A boldogsághoz nem feltétlenül szükséges csokoládé, jógagyakorlat végézése, vagy szex. A boldogsághormon termelése más úton is serkenthető. Legális tudatmódosítás Hímtag módra.

Az alap, hogy télire kell becsajozni. A nyár az másra való. Olyankor a lazább kapcsolatok úgyis felbomlanak, de egyes stabilok is megkérdőjeleződnek. Nagy szerencsénkre a szakítások korszaka következik, meg amúgy is erős a szinglinizmus egész évben. Viszont a hormonjaink kiválóan működnek évszakoktól függetlenül, és meg lehet tanulni vezérkedni felettük. Ha sikerül, akkor télen-nyáron egyaránt űzhető hormonozás a jutalom. Legális és olcsóAz egész úgy kezdődött, hogy rájöttem arra, hogy egy ügyes ember egészséges étrenddel, életvitelellel, mozgáskultúrával, és kellő odafigyeléssel matematikai pontossággal állíthatja be a hírvivői számát, nagyban hatva a közérzetére. Nagy szerencsémre ezt a tesztet nem próbáltam még a gyakorlatban, de a hormonok egyike, a boldogságfelelős endorfin, felkeltette az érdeklődésemet, mert az endorfin vezérlő jellegéből fakadóan remek szer a tudatunk módosítására. Abszolút recycling. Semmi mesterséges ajzószer, csak a saját hormon okozta tudatmódosítást. Az endorfinban az a legjobb, hogy legális. Kevés tudatmódosító-szerről mondható el ugyanez. Mondjuk ez is pénzbe kerül, de manapság azért is fizet az ember, amit belélegez. Viszont olcsó, megtermelődik az életfunkciókhoz szükséges energiából. Az endorfin viszonylag egyszerű és egészséges tudatmódosító, ami kis mennyiségben gyógyszer, nagyban méreg. Aki elfelejtette volna, annak elmondom, hoyg az endorfinnak például a szerelem érzését köszönheti, de a jókedélyhez és az elégedettséghez is van némi köze. Lehet endorfinszintet növelni nevetéssel, smárolással, orgazmussal, jógagyakorlatokkal, egyszerű tornával, de a csokoládé marketinghormonjaiban nem hiszek. Ennek ellenére az endorfinnal történő tudatmódosítás a jelenleg futó drogok közül az egyik legköltséghatékonyabb. A könnyű endorfinozás kockázatmentes, normális esetben három hét eltelte után érdektelenné válik, és nem lehet rákattanni.

Nincs halálos dózis

Gyakorlati kivitelezésA könnyű endorfinozáshoz mindig kell egy vonzó lány, akiben leendő anyát is lát a ráció. A könnyű endorfinozás nem direkt tevékenység. Célszerű tapintatosan meghúzódni a kiszemelt környezetében, egyfajta alapot képezve a véletlenszerű összefutás lehetőségének. Helyzeteket teremteni, hogy változzon a hormonszint és beinduljon a vonzódás. Olyan, mint egy jövőcsalás, vagy mint egy szerelemgenerál. Kísérletezgetés, apró módosítása a sorsnak, amikor nem azért mész el egy helyre, mert ott dolgod van, hanem mert lehet, hogy ott összefuttok. Esetleg szóbaelegyedtek. A kisadag endorfin dózis eléréséhez nem kell szóbaelegyedni, de az ötven százalékos emelkedéshez elengedhetetlen legalább köszönni, és egy rádmosolygást elérni. A könnyű endorfinozás abban különbözik a randitól, hogy nem a szerelem a célja. Tartós kapcsolatbanEgy hűséges stabil kapcsolatban nehéz nemidrogozni. A flörtök nem számítanak, és a részeg kefélés sem. Hűség van. Vedd rá a nődet, hogy ha már másért nem, de a példaértékűség miatt például játszatok udvarlósat. Egy metrón ismerkedjetek meg, mintha akkor látnátok egymást először, úgy hogy, mások is hallják. Persze máshol szálltok fel, mert a véletlenszerűség hangsúlyos eleme a játéknak. Az "Elnézést, hogy megszólítalak, de csodaszép a szemed" típusú nyitás is ér, de akkor csókkal kell, hogy végződjön az összeismerkedés, ami közös leszálláshoz vezet, és vad smárolásba csap át, és a következő szerelvény érkezéséig kell csókolózni. Ha nem mozdultok a kiszállás után, éppen előttetek nyílik ki a metróajtó, és az új szerelvényben már lehet csókkal induló bármilyet játszani. Szerencsére a páros endorfinozást számtalan módon űzhetjük stabil kapcsolatban is.A könnyű endorfinozás célja a boldogság - a pillanatnyi, majd később percekig tartó, azután szabályozott - érzése. Az endorfinozás lényege a rákfenéje is egyben. A tudatos endorfintermelés reflexe hamar kialakul és következményekkel járhat.Függő, vagy szerelmesAkkor már egészen biztosan bolodogságdrogos vagy, ha jegyzőkönyvet vezetsz, és feljegyzed benne a történéseket. Mondjuk így: "Lejárogatok egy helyre. Észrevettem egy lányt. Rámmosolygott. A korábbiakban tapasztaltakkal ellentétben, ma ezzel a mosollyal sikerült 47 százalékos növekedést elérnem az endorfintermelésemben. Remek eredmény. A plusz hormonok hatása majdnem a másfélszeresére módosította a tudatomat." Persze lehetsz tudományos kísérletező is, de akkor meg úgyis tudod, hogy boldogságdrog-függő vagy. Szerintem meg, ha már örömdrogos az ember, akkor azt ne a tudományért tegye.Stabil kapcsolatokban kockázatmentes az endorfinfüggőség. A magányos endorfinozás viszont akkor legyen gyanús, ha három hét elteltével még mindig vonzódsz, és a vonzalmad viszonzott. Akkor kell majd választanod: szerelem és boldogságdrogozás között.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés