free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Le az otthonkával!

Borsa         Címkék: divatos, dizájn, eszközök, házimunka, konyha 0 hozzászólás

Tény, hogy meglátszik rajtunk, ha órákat töltünk a konyhában, de ettől még nem kell leharcolt háziasszonynak tűnnünk. Nem akarunk "stepfordifeleségek" lenni, de jól jön egy kis cukiság.

Leharcoltnak, fáradtnak és antinőnek érezzük magunkat, ha több órát kell a házimunkával: főzéssel, mosással, takarítással foglalkoznunk. Még azért nem tartunk ott, hogy a következő képre hasonlítsunk: fáradt arcú nő, csúnya mintás kötényben, sárga gumikesztyűvel, sodrófával vagy partvissal a kezében, de nem árt figyelmeztetni magunkat arra, hogy a konyhában is lehetünk stílusosak. Igenis létezik trendi kötényke, szellemes sodrófa, pink szivacsos gumikesztyű és pop art szemeteslapát. Nézzük.Főzz stílusosanA modern háziasszonynak először is szüksége van egy csodálatos kifordíható Glam kötényre (kép1). Az ötvenes évek Amerikájának hangulatát idéző ruhadarab szabása annyira tökéletes, hogy mindenkinek jól áll. Ráadásul kifordítható, így rögtön két különböző eseményhez is tudsz öltözni.

Nézegess trendi konyhai eszközöket!

Az Atypyk termékei nemcsak szépek, de eredetiek és szellemesek is. A francia cég tervezői szeretnek játszadozni a hétköznapi formákkal, így született meg a sajt alakú szivacs, a tortaszelet formájú tányér és kedvencünk, a borosüveg nyújtófa (kép2). A kedvencünk, mert azokra az albérletes időkre emlékeztet, amikor valóban borosüveggel nyújtottuk a túrótorta linzertésztáját. Szerencsére az Atypyk okos dizájnerei megoldották a borosüveg legnagyobb problémáját, a sodrófa mindkét oldalára terveztek nyakat. Takaríts stílusosanMi sem szeretünk takarítani, de amikor rátaláltunk erre a bájos rózsaszín szivacsos gumikesztyűre, azonnal megjött a kedvünk (kép3). Soha nem láttunk ennél praktikusabb gumikesztyűt. A tenyéren elhelyezett szivacs nem csak az edények tisztítását, de a fürdőszoba-takarítást is kényelmesebbé teszi. Kék és fekete színben, többféle mintával is kapható.Ha már úgyis fel kell néha söpörni, miért ne vigyünk egy kis fantáziát ebbe az elkerülhetetlen és unalmas tevékenységbe. Ez a pop art stílust megidéző szemeteslapát rögtön felvidít, akár a kenyérmorzsákat, akár a kedvenc borospoharad darabkáit söprögeted össze (kép4). Persze nem kötelező összekoszolni, falra akasztva is jól mutat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés