free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb iPod-zokni

Borsa         Címkék: burkol, ipod, tartó, véd, zokni 0 hozzászólás

Szeretjük az iPodokat, mert szépek és nagy a memóriájuk. Viszont nagyon sérülékenyek, ezért tokba kell rakni őket. Megkerestük a legérdekesebb és legviccesebb ilyen zoknikat. Igen, így hívják ezeket.

Az iPod nemcsak mp3 lejátszó, hanem kult-tárgy és - valljuk be - státusszimbólum is egyszerre. Gyönyörű, okos, és hatalmas tárkapacitással rendelkezik, viszont gyanúsan könnyen karcolható és már kis ütközés esetén is törik, mint a porcelán. Mintha tudták volna az Apple mérnökei, hogy muszáj lesz tokot, tartót, bugyit vagy zoknit venni hozzá. Az mp3 lejátszók piaca persze sokkal kisebb, ráadásul az Apple termékek tulajdonosai sajátos elitklubban élnek, ahová a sufnituning PC felhasználók be sem tehetik a lábukat. Nem véletlen, hogy az iPod tokokat gyakran kreatív művészek, és dizájnerek készítik limitált szériában. Összegyűjtöttük a legérdekesebbeket.

A hivatalosA cég boltjaiban és bemutatótermeiben almás logóval ellátott színes zoknikat és bőrtokokat is kaphatunk (kép1). Előbbit hatosával tízezerért, az utóbbit...nos: 34 ezer forintért adják Magyarországon. Ez már majdnem egy új iPod ára, persze aki ilyesmit vesz, meg is érdemli. Három óránál övre csíptetett bőrtarsolyt már csak idősödő matektanárok és kockásinges rendszergazdák hordanak.A szupertrendiDebbie Ann divattervező Hotroms névre keresztelt iPod kollekciója nem szorul bővebb bemutatásra. Szerintünk minden olvasónk pontosan tudja, miért vonzó a puha, színes és gyöngyökkel kirakott szőrtárca fekete bőr csuklópánttal szerelve (kép2). Igen, mi is a-k-a-r-u-n-k ilyet!

 

A geekBiztosan hallottad már a kifejezést. Geeknek azokat az IT szektorban dolgozó fiatalokat nevezzük, akik munka után online videojátékokkal randiznak, fő táplálékuk a pizza, betűrve hordják a pólójukat és sokkal előbb lesznek milliomosok, mint a táncparkett ördöge díjat hetente besöprő kollégáik. A geek szívét kifinomult technikai megoldásokkal és tökéletesen működő számítógépes alkatrészekkel lehet meghódítani: ne csodálkozz, ha cserébe beavat a World of Warcraft összes rejtett pályájának titkaiba. Az iFrogz formatervezői őket szólítják meg, gyönyörűen kialakított gumi tokjaikkal, melyek nemcsak tökéletes védelmet nyújtanak, hanem olyanok, mintha maga Luke Skywalker használta volna őket a Star Wars Battlefront legújabb kiadásában (kép3).

Az iPod manóBarackot nyom a marketingguruk fejére a Speck Products kedves iPod manója. Az mp3 lejátszó kiegészítőinek lényege ugyanis éppen az, hogy a hatalmas választékból mindenki megtalálja az egyéniségének leginkább megfelelő változatot. De mi van akkor, ha maga az iPod kap bűbájos identitást? iGuy hű társunk lehet az irodai íróasztalon, miközben készségesen vállalkozik a kulccsomó, vagy a telefon megtartására. Ha pedig elfáradt folyamatos szórakoztatásunkban, csak ráültetjük a töltőre, és máris jobb kedvre derül (kép4).

Igazából ilyet is kérünk, most. A rockerPersze megteheted, hogy nagy ívből lesajnálod a divatirányzatokat és saját magadnak készítesz iPod védőtokot, mondjuk cigisdobozból (kép5). Kedvenc blogunk a BoingBoing legalábbis ezt ajánlja lázadó rockereknek. Ha méregdrága sportkocsid bőrülésére hamuzol, miközben a cigis doboz hasán vágott lyukon át iPododon Lou Reed "Take a walk on The Wild Side" című klasszikusára klikkelsz, barátnőd pedig melletted készíti a civilizált világ legerősebb mojito koktélját, akkor, nos...kérjük a fotókat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés