free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csempe helyett matrica

Borsa         Címkék: csempe, dizájn, matrica, mozaik, tárgy 3 hozzászólás

Az apró mozaikok jól mutatnak a fürdőszobában, de egy idő után unalmassá válnak. Ha a négyzetek bejönnek, de unod már a csempe felrakása okozta körülményesekedést, használj mozaikmatricát.

Az egész egy laptoppal és egy szerelemmel kezdődött 2003 telén, New Yorkban. Vanessa Vermolen holland divattervező és Charles Peacock amerikai üzletember első találkozásuk után nem sokkal egymásba szerettek, összeházasodtak és Shalgo Industries néven nyomban családi vállalkozást is alapítottak.

Nézegess mozaikmatricákat!

Ha az üzlet beindul...A biznisz fő profija különleges, egyedi készítésű ajándéktárgyak gyártása és forgalmazása lett, az adminisztrációt pedig természetesen számítógépen - egy hófehér iBook-on intézték. Az üzlet jól ment, a gép hamarosan koszos lett a folyamatos használattól, ahogy ez a fehér billentyűzetekkel már csak lenni szokott. Kreatív párosról lévén szó, Vanessa és Charles egyedi megoldást keresett a problémára: színes mozaikmatricákat készítettek, a laptopot pedig ahogy a képen is láthatod, újjá varázsolták.

Az öreg iBook azóta Vanessáék családi vitrinjébe került, az ötlet ugyanis annyira bejött a házaspárnak és barátaiknak, hogy elkezdték tömegesen gyártani a matrica-mozaikot. Ma már a világ minden tájáról érkeznek fotók a Mozaik blogra. Autókat, plazma tévét, reggelizőasztalt, falat és bukósisakot is díszíthetünk ezekkel az ötletes kiegészítőkkel. Egy dobozban 225 színes négyzetlapot találunk, így akár nagyban is gondolkozhatunk lakásfelújításkor. A csomag 25 dollárért rendelhető, így kis befektetéssel nagyot alakíthatsz a lakásodon, vagy az irodán. A cég külön laptop-borító matricákat is árul, de csak Apple termékekre. Pártolandó elitizmus!

Csak mert érdekes...A magyar üzleti gondolkodástól még távol áll, de nekünk tetszik a Shalgo Industries honlapján fellelhető humor. A termékek menüpontban találsz egy Tom's stuff - Tom cuccai linket. Erre kattintva egy csinosan kifestett szoba fényképét látod egy felrattal: "Ez itt barátunk, Tom lakása. Tényleg ekkora az egész! Mivel Tom elutazott és nálunk vannak a kulcsai, betörtünk hozzá és eladjuk néhány cuccát a neten." És valóban, 500 dollárért megveheted Tom üzenetrögzítőjét, 15-ért fotógyűjteményét, 3 kreditért pedig a szerencsétlenül járt barát WC-deszkáját is.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés