free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fürdőruhát mindenkire!

Borsa         Címkék: alak, bikini, fürdőruha, megfelelő, mindenkire 0 hozzászólás

Tó melletti programokat ciki azért lemondani, mert úgy gondoljuk, nem tökéletes az alakunk. Borsa szerint minden nőnek jár egy megfelelő fürdőruha, úgyhogy szeretet a szívbe; és néhány bikini.

Minden a 2007-es fürdőruhákról

Ajánló

Mi az a Trikini?Ha a bikininek a felső- és az alsó részét valamilyen módon összekapcsolják. Trikinit hordassz akkor is, amikor bikinidet shorttal, kis kendővel vagy toppal variálod.

Bármilyen korban is vagyunk, senki sem szeret feszengeni a strandon. Hiába pánikolunk be május közepén, annyit úgysem tudunk testünkön egy hónap alatt változatni, hogy falatnyi bikinikben parádézzunk a plázson, tehát célszerű megtalálni, és beruházni a lehető legelőnyösebb fürdőruhára. Jó hír, hogy idén mindenféle alakra lehet előnyös darabot vásárolni: újra hódít az egyrészes, marad a bikini, és hódít a trikini is. (Kisebb vita alakult ki a szerkesztőségben, hogy tulajdonképpen, mi is a trikini, de mint látjátok, megegyeztünk.) Melltartó és bugyi fazonokból, pedig megszámlálhatatlan típus áll a rendelkezésünkre. Érdemes tehát kitapasztalni, melyik is a mienk.

MintákElsősorban az új minták teszik izgalmassá az idei bikinidivatot: kisvirág, nagyvirág, szinte mindegy, de ez a minta, állítólag kötelező lesz a nyáron. Emellett idén roppant divatosak még a különböző rátétek, strasszos, pöttyös és vadóc minták is. Az, hogy nekünk melyik áll előnyösen, adottságaink és ízlésvilágunk határozza meg, tehát attól mert most ezt nyomják leginkább, nem feltétlenül kell lecserélnünk sima, fekete fürdőruhánkat - ami egybéként örök divat; slankít és elegáns megjelenést kölcsönöz -, ám nem árt tudni az egyéb lehetőségekről. Az említett minták mellett, továbbra is tartja magát a csíkos és megint divat a pöttyös. Vigyázat, ahogy a csillogó darabok, ezek is erősíthetnek, főleg a ha a csíkok keresztbe futnak, tehát a nőiesebb formákra vágyók válasszák őket. Kismell, nagymellA kismellűeknek ott a szivacsbetétes változat, de tudjuk, hogy ennek használata vagy nem használata örök dilemma marad az érintetteknek. Akiknek oldalt előbukkanó melltípusuk van, azok se essenek kétségbe, 2007-ben is megtalálják azokat a fazonokat, amelyek igazán előnyösek nekik : a nyakban megköthető és megerősített melltartórészek mellett, a két mell között megköthető darabok is divatosak . Kifejezetten nagy keblekkel rendelkezők pedig az alul merevítővel ellátott felsőket keressék, de tudjuk, hogy ezzel nem mondunk újat nekik..BugyiSzerencsés, hosszú lábú csajoknak idén a shortos bugyival összeállított bikiniket ajánljuk, de bugyiból idén óriási a választék: oldalkötős, féloldalt köthető sima, klasszikus bugyi, tanga, féltanga... Akik rövidebb lábbal bírnak - szerintünk - oldalkötős alsókat próbáljanak, a lelógó anyagok ugyanis optikailag hosszabbítanak.Az idei győztesEgyértelmű, hogy idén a trikini az abszolút menő; biztosan nagyon sok, magát hihetetlen trendinek tartó nőci fogja viselni, de az az igazság, hogy ez az igazán merész fazon csak nagyon keveseknek áll jól. A trikini fazont úgy lehet megismerni, hogy a melltartórész rafinált megoldással összekapcsolódik a bugyival. Ez lehet egy egyszerű összekötő sáv, de találhatsz olyan fürdőruhákat is, amelyeknél csak egy vékony pánttal oldották meg az összekapcsolást. Lehet átkötő egy eltalált minta, képrészlet, vagy egy decens fémékszerre emlékeztető karika, strasszkő, csat-kombináció is.A trikini merész szabása mindenképpen előtérbe helyezik a derekat és a hasat, tehát alaposan gondoljuk meg, mielőtt ilyen darabot választanánk magunknak. Mintákban abszolút követik a már felsorolt trendeket, tehát ha már letettük a voksot egy trikini mellé, elmerülhetünk az egyszínű, az állatmintás, virágmintás, csíkos, vagy pöttyös darabok rengetegében.

Nézegess fürdőruhákat!

A nagy visszatérő - SúlyosabbaknakRégóta mellőzték a tervezők az egyrészes fürdőruhákat a kifutókon, tavaly már itt-ott lehetett látni, idén azonban abszolút divat. Súlyfelesleggel küzdőknek az egyik legelőnyösebb, legesztétikusabb darab, de ha csak egy kis zavaró úszógumink van hastájékon, akkor is gondolkodhatunk ebben a fazonban. Az egyrészesek között ugyanis sok haseltüntető fazont találunk. Készülhet elasztikus pamutból, lehet mélyen dekoltált, esetleg terepmintás, spagetti pántos vagy nyakbakötős, de az idei nyár mindenképpen a virágmintákról, élénk színekről, és a különlegességekről szól. Választhatunk elegáns, egyszínű fehéret, vagy feketét, a lényeg, hogy némi virágminta legyen rajta. Az egyrészes fürdőruha azonban előnyős magas alkatra, és homokóraformára is.

VékonyaknakKizárólag vékonyaknak ajánljuk a csillogást és a keresztbe csíkos fürdőruhákat. Nem kell sokat keresgélniük, hogy arany, ezüst vagy bronzos darabokra bukkanjanak idén, persze csak abban az esetben, ha optikailag kerekdedebb formákra vágynak.Variációk egy témáraVégre Magyarország is eljutott oda, hogy már egyre több helyen engedik azt, hogy összepárosítsuk az alkatunknak leginkább megfelelő alsót és a felsőt. Ez ugye azért praktikus, mert rengeteg olyan nő van, aki nem ugyanazt a méretet hordja alul és felül, így nem kell két fürdőruhát venni ahhoz, hogy legyen egy, ami hordható. Egyébként pedig olcsóbban jövünk ki, ha az előre csomagolt darabok helyett a saját kezünkbe vesszük a dolgot, és összeállítjuk szettünket.

Színház

Ami tilosNe vegyél egy számmal nagyobb méretet, csak, mert minél többet szeretnél eltakarni magadból, inkább válogasd össze a fürdőruhát.Ne válassz nagyon felszabott bikini alsót, maximum a csípőd legszélesebb vonaláig tartson! Elvégre 2007-et írunk...Ne takargasd magad! Csak jobban felhívod a figyelmet az esetleges hibákra. Óvatosan a mell-tömésekkel, felejtsd el a kivehető szilikonbetéteket! Sok kellemetlenségtől óvod meg magad.

Kiegészítők

Ha megvan a nyerő fürdőruha azért, ha nincsen, akkor pedig azért vegyél magadnak legalább egy hozzá illő strandpapucsot, szoknyát, kendőt vagy egyéb kiegészítőt. Így nem fogod utálni régi fürdőruhádat; fel tudod dobni a szerelésedet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés