free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mocsok a szájban

HT         Címkék: hímtag, káromkodás, mocsok, száj, trágár 0 hozzászólás

Bárkinek az életében előfordulhat, hogy kicsúszik a száján egy káromkodásféle. Aki azt állítja, hogy még soha nem káromkodott, az hazudik. Szerintem istent is szidott már mindenki. De nem ez a lényeg.

Az, hogy mi trágár, mocskos, sértő, az változó. Most egyezzünk ki abban, hogy a káromkodás személytelen vagy személyes tartalmú durva nyelvi kitörés, ami lehet negatív töltésű, szexes jellegű, és/vagy sértő tartalmú. Bár nem értem, hogy miért elfogadhatóbb a hímvessző, mint a farok, de érzem a báját az: "ó, hadd tegyelek a magamévá" és a "kefélnélek" különbözőségének. Szerintem míves sznobizmus és nem nemi alapú elegancia, ha egy nő a szaftos káromkodás helyett a "rézfánfütyülőjét" ejti ki ajkain felindultságában.

Neki jól állt a káromkodás

Ha a nő káromkodik...Nem zavar, de nem vagyok oda érte, ha egy nő káromkodik. Biztosan azért, mert rám még nem hatott ingerlően, ha egy nő szitkozódik. Ha időskorban teszi, akkor boszorkányságot gyanítok, a korombelieknél pedig valószínűleg még nem hallottam az igazit. Talán az lehet, hogy receptoraim a feszkó okozta negatív töltést érzik, és olyankor nem tudok figyelni a káromlás nyelvi szépségére. A szexuális tevékenység közbeni trágárságot pedig mindig a helyzet adja, de én még nem röhögtem el egyetlen ilyen jellegű instrukciót sem. Jól áll valakinek?A csajok általában nem kedvelik a csúnya beszédet. Lehet, hogy azért, mert nem űzik olyan mesterfokon, ahogyan a pasik, meg persze kevesüknek is áll jól. Már ha a káromkodás jól állhat bárkinek is. Például neki jól áll. Pózból viszont olyan káromkodni, mint amikor férfiruhába öltöztetett ósdi feministák káromlanak, és érzik tőle keménynek magukat egy tudatébresztő női tankörön, vagy egy kongresszuson, úgy 1955-ben Párizsban. Bár azért egy koppanós turha a padlóra komoly teljesítmény. A legizgalmasabb persze az lehet, amikor valaki a tabufélelmei okozta káromkodásmentes életében először ejt ki csúnya szavakat az ajkán. Mocskos szájú lesz, aztán rájön, hogy csak azért volt izgalmas a mocskosszájúság, mert addig nem tehette. A gyereknek, legyen lány vagy fiú, csak a tiltottsága teszi érdekessé a káromkodást, merthogy a tartalmát úgysem érti, először. Ha lesz rá időm, csinálok egy szerkezetet, ami a szűzek első káromkodásának audioélményét nyújtja, és társadalombiztosítási támogatással juthatnának hozzá az ivartalanított pedofilek. Megszűnne a gyerekprostitúció, én meg biztos bevételhez jutnék.

Ki ne csússzon...

A kimondott szó okaNem érdemes hinni a káromkodás szómágiájában. Egy artikulálatlan üvöltés ugyanúgy megkönnyebbít, mint egy kacifántos szitokáradat, meg veszélyes is, ha a nő szómágiaként fogja fel a szitkozódást. Bár szerintem csak túlreagálom a dolgot, de hiszek a kimondott szó okában. Az okozatában még nem mindig. Volt egy csajom, aki egyszer imádkozott értem. Az imát nem kell feltétlenül kimondani, van úgy, hogy elég csak gondolni az imát formáló szavakra, éppen úgy, mint a káromkodásnál. Fájt a fejem, és a nőm pedig mondott egy imát értem, a fejemért, hogy ne fájjon. Én észre sem vettem - mármint hogy imádkozik -, mert nem rángatott el templomba, nem akasztott oltárképet a falra, nem gyújtott füstölőket, és nem kürtölt szerte minaretből sem. Csak feküdtünk az ágyon, éjszaka volt.

Fejfájás

Az az állapot, amikor elalvás előtt vagy, és a faszi még nyafog, de csak magában, hogy fáj a feje, és nem tud aludni, a nő pedig érzi kimondatlanul is, hogy valami nincs rendben, meg aludna is, meg egyébként is szereti a faszit. Igazából már nem figyeltem a nőmre, a fájdalomhoz meg hozzáidomultam. Az együttalvás szétváló részénél jártam, amikor még öleled a másikat, de már egyedül vagy, mert az álom úgyis elragad az öleléséből. Azt hittem tehát, hogy ő is ennél a fázisnál jár, amikor elmúlt a főfájás. Csak reggel mesélte el, hogy imádkozott értem meg a fejemért. Persze, hogy tudom, hogy nekem meg azt kellett elhinnem akkor, hogy az ima meghallgatásra talált. Veszélyes dolog ez a szómágia.

Általában feszült helyzetekben káromkodunk. Feszültnek lenni nem jó, de aki örömében káromkodik az biztos, hogy káromkodáshívő. Most essen inkább szó a sok-sok nemkáromkodáshívőről, akik többféle néven hívják az isteneiket. Bár a büntetések szigorúsága tekintetében a különböző vallások és hitrendszerek urainak véleménye eltér, abban mind megegyeztek, hogy káromolni az isteneket nem ér. A többi tárgyalás kérdése. Ha valaki ismeri és hiszi a különféle szabályrendszerek büntetésnormáinak egyikét - tudva a következményeket -, de káromolva veszi szájára istene vagy istenei nevét, akkor az biztos, hogy sárgalappal megy a tárgyalására. Istenszitok egyenlő vétség. Egyik isten sem bírja, ha káromolják.

Mazochista káromkodókA káromkodáskutatók szerint már léteznek mazochista csoportok, akik célzott káromkodással készítik elő a jövőjüket. Tegyük fel, hogy van egy istenhívő, aki tudja, hogy nem ér, ha szidja istenét vagy isteneit, de úgy sújtja magát a hite szerint bűnösnek ítélt cselekedetéért, hogy ócsárolja a főnököt. A szitokszavak kiejtése után járó megkönnyebbülés mindenkinek jár, de ne feledjük, hogy a mindennapi izépotló, vagyis a bazdmeg elszlengülése a káromkodáshívőknek a káromkodásmessiás eljövetelében nemhívők jótékony ingyenadománya.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés