free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ara para

Borsa         Címkék: ara, oltár, para, ruha, waltdisney 0 hozzászólás

Ha vannak olyan elvetemült leendő menyasszonyok, akik Csipkerózsika vagy Hófehérke ruhájában szeretnének az oltár elé állni, mostantól megtehetik. Walt Disney-nek köszönjék.

Itt a lehetőség azoknak az a nőknek, akik esküvőjük alkalmából azon kislánykori álmukat szeretnék valóra váltani, miszerint bebújnának valamelyik mesehősnő bőrébe, vagy ha már más nem, legalább giccses ruhájába... A Walt Disney cég ugyanis esküvői ruhakollekciót dobott piacra, Fairy Tale Wedding néven, és ez beindította házasodás előtt álló Borsamunkatárs beszélőkéjét.

Ő lenne Csipkerózsika?

A Hableány 3000 dollárja A mennyasszonyi ruha kiválasztása - esküvőre készülő Borsamunkatárs szerint - tényleg olyan macerás, ahogyan azt már az esküvőn túllévő feleségek állítják. Na, nem az utánajárás okozta kényelmetlenségek, hanem a konkrét elképzelés nélküli próbálgatás miatt. Ennek hiányában ugyanis olyan ruhákat is felpróbáltatnak az arával, amitől aztán teljes lesz a káosz a kis fejében és egy ponton túl tényleg nem tudja, hogy kell-e neki abroncsos, uszályos alj, vagy sem. Pont ezért fordulhat elő, hogy olyan ruha mellett dönt a mennyasszony, ami nem száz százalékig az ő elképzelése. Igazából ezt az eszmefuttatást Borsamunkatárs oldalakon keresztül tudná ecsetelni, mivel azonban ez a cikk nem ezért íródik, jöjjön hát a lényeg.A lényegA Walt Disney cég esküvői ruhakollekciót dobott piacra, Fairy Tale Wedding néven. A ruhák tervezője, Kristie Kelly a klasszikus mesefilmekből merített ötletet. A 34 darabból álló kollekcióban, többek között, megtalálható Csipkerózsika, Hófehérke, vagy a Szörnyeteget szerető Szépség ihlette menyasszonyi ruha, de annak sem kell csalódnia, aki a Kis Hableány sziruposított, happy end-del végződő sztorijába helyezné bele magát, férjhezmenetele alkalmából. A ruháknak nemcsak kinézete, de ára is mesebeli: 1000 és 3000 dollár között mozog. A kollekciót egyelőre Amerikában és Japánban árusítják, az európai bevezetést későbbre tervezik. Mi nem siettetjük.(forrás: www.femalefirst.co.uk)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés