free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

George Michael besokallt

Borsa         Címkék: budapest, drog, georgemichael, koncert, pop 0 hozzászólás

Reméljük, nem marad el George Michael május 23-i budapesti koncertje - amire erőteljesen készülünk mi is -, ugyanis a popsztárnak éppen turnéja kellős közepén kellene drogozásért a bíróság elé állni.

George Michael Budapesten

Ajánló

Jegyárak.: 24.900.- 19.900.- 16.900.- 14.900.- 12.900.- 9.900.- 7.900.-

George Michael szeret nyilvános vécékben ismerkedni, drogot fogyasztani, meg betépve vezetni. Ez utóbbiért éppen mostanában gyűlt meg a baja a törvénnyel, s a sztár nemrég el is ismerte bűnösségét. A dolog pikantériája, hogy a tárgyalás időpontja pont a koncertturnéja közepére esik. Állítólag emiatt nem maradnak el koncertek.Miből lesz a cserebogár?Görög származású, eredeti neve Yorgos Kyríacos Panayiotou és Londonban született 1963. június 25-én. 1981-ben robbant be a köztudatba a Wham! énekeseként. A popduó - na, ennek a jelzőnek a használata erőteljesen megosztotta a szerkesztőséget; lent az eredmény - pedig a következő öt év legnagyobb brit sikersztoriját írta. Az akkori divatnak megfelelő, de mai szemmel meglehetősen nyálasnak tűnő, melírozott hajú George volt a nóták szerzője, aki a nyolcvanas évek meghatározó dalát a Careless Whisper-t 17 évesen írta. A popduó 1986-ban feloszlott, s George Michael - szerencsés imidzsváltásként - átváltott az egyszínű hajra, borostát növesztett, és vett egy napszemüveget. S míg gyerekkori barátja, popduóbeli társa, a gitáros-vokalista Andy Ridgley eltűnt, addig George 24 évesen a saját nevén is világhírű lett Faith című szólólemezével. A tavalyi 25 Live turnéján percek alatt teltek meg a stadionok. A 11 országban megtartott 49 koncerten összesen 650 ezer rajongó tombolt, a sajtó ünnepelte. Most pedig végre azt is megérjük, hogy az egykori Wham!-tag házhoz jön. A tavalyi elképesztően sikeres koncertturné után bejelentette, hogy újabb európai stadion-koncertekkel folytatja, melynek során - többek között - Franciaországban, Olaszországban, Belgiumban, Németországban, Oroszországban, Svédországban, Hollandiában, Görögországban, és ami nekünk külön öröm, hogy Magyarországra is eljön, a Puskás Ferenc Stadionba. Utána viszont fogja magát, és végleg visszavonul. Csak előtte még útba ejti a bíróságot.

Ennyi voltA másságát ma már nyíltan vállaló George botrányairól rendszeresen hallunk, olvasunk. Egyszer nyilvános vécében közösül, máskor drogosan nyom össze néhány útjába akadó, épp ott parkoló autót, vagy csak bokrokban botlik bele két meleg férfi között egy kamerába is. Azért neki sem lehet könnyű dolga, hisz magánéletének szinte minden egyes lépésénél beletoppan egy-egy kósza vakuba. Most már azonban elege lett a pletykákból, ezért készíttetetett saját magáról egy dokumentumfilmet, ami George Michael-A Different Story címmel szerepelt a berlini filmfesztiválon, a Berlinálén. Azt mondta, a film nagyságrendekkel többet tár fel a személyiségéből, mint amennyit az emberek tudnak vagy tudni vélnek róla. S ezzel végre lezárhat egy fejezetet az életében, hogy egy másikba kezdjen. A Borsa szerkesztőségét két táborra osztotta, hogy valójában minek nevezhetjük a Wham! párost. Az idősebb korosztály lekicsinylően popduóként emlékezett meg róluk, míg a fiatalabb rajongók csak "két srác"-ként emlegették őket.A popsztár 15 év önboncolgatás után döntött úgy, hogy visszavonulása előtt - ezen a mozin keresztül - még utoljára kitárulkozik a világnak, utána visszavonul. Besokall, nem akar többé sztár lenni. Elege lett az állandó stresszből, a leselkedő fotósokból, a lemezkiadókkal való végeláthatatlan küzdelmekből, a mindenki irányában való megfelelésből, s abból, hogy szerinte ma már intelligens popzenére nincsen szükség. Amire pedig lenne, abban ő már nem kíván részt venni. Ennyi, kész, vége.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés