free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Űrhajós kemping

Borsa         Címkék: hálózsák, kemping, praktikus, szkafander, űrhajós 0 hozzászólás

A hagyományos hálózsákokknak vége, egy cég testreszabott - szkafanderszerű - zsákokat dobott a piacra, ami remekül mutat, ám a síruhákhoz hasonlóan a pisilésnél elég macerás lesz. Majd meglátjuk.

Selk'bag néven, az emberi test vonalát követő hálózsákot dobott piacra egy dán cég. Ha belegondolunk, teljesen kézenfekvő az ötlet, ám ennek ellenére csak a közelmúltban nyert megvalósítást. Lehet, hogy leáldozott a hagyományos hálózsákoknak.

Melyiket válasszuk?

Sétálhatsz is

A Selk'bag ránézésre leginkább egy szkafanderre emlékeztet. Párnás kialakításának köszönhetően puha és meleg, kívül pedig vízálló, tehát megvan benne mindaz, ami egy hálózsáktól elvárható. Viszont sokkal kényelmesebb, hiszen a végtagjaidat külön bújtathatod be, így szabadabbá válik a mozgás.Viszont ha jobban belegondolunk, eléggé hasonlít a síruhákra, így a pisilési procedúra itt is felüti fejét... A jövőre nézve viszont akár még laza űrsétát is tehetsz, éjszaka, a sátrad körül. A Selk'bag-et túraboltokban egyelőre nem árulják, csak az internetről rendelhető meg, 97 dollárért.(forrás: trendvadász)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés