free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A hét legforróbb bulija

Borsa         Címkék: a38, buli, forró, koncert, ritmus 0 hozzászólás

Akik látták a tavalyi Richard Bona koncertet, biztos emlékeznek a jóképű ütősre, Samuel Torresre, aki egyetlen shakerrel mutatott be hihetetlen ritmus-orgiát. Torres ezúttal saját zenekarával lép fel.

A koncert szervezői szemmel láthatólag aggódnak, hogy megtelik-e az A38 Hajó május 15-én - igen, holnap -, vagy sem, mert úton-útfélen a kameruni jazz-ikon, Richard Bona nevét szajkózzák, s ha figyelmetlenek vagyunk, könnyen azt hihetjük, újra Bona koncertjén sikítozhatunk. Nos, ezúton közöljük mindenkivel, hogy nem Bona, hanem "csupán" Samuel "Pepito" Torres érkezik hozzánk a saját zenekarával, de azt hiszem, megelőlegezhetünk neki némi bizalmat. Eljött az idő, hogy a mi "Pepitónkat" a főhős szerepében is üdvözöljük, abban pedig biztosak lehetünk, hogy alaposan meg fog dolgozni azért, hogy ne csak a szívünket, de a lábainkat is megremegtesse. Igazi forró, latinos buli ígérkezik: jó sok salsa, afro és puerto rico-i folk, némi funk és nem kevés 7/4-es páratlan ritmus, igényes hangszerelés és tüzes szólók.

A kezét figyeljétek

Bogotától BudapestigTorres múltjáról körülbelül annyit lehet tudni, hogy a kolumbiai Bogotában született, tizenkét évesen kezdett el dobolgatni, s nem kerülhette el a tehetséges fiatal zenészek sorsát; huszonévesen már az Egyesült Államokban találta magát. Igazi zenészóriások mellett muzsikált, például Chick Corea, Dave Valentin, Tito Puente, vagy éppen Michael Brecker oldalán. Ezek a megbízások villámgyorsan a szakma csúcsára röpítették: a legjobb minőségű ütőhangszereket gyártó cég, a Latin Percussion (LP) egész életére szóló támogatói szerződést kötött vele és oktató DVD-t is kiadott Torres közreműködésével, a Floridai Egyetem pedig meghívta előadónak. 2004-ben pedig a Richard Bona Band állandó tagja lett, így lehet Torrest - ügyes marketing húzással - Richard Bona nevével reklámozni. Kérdés, ez mennyire korrekt, vagy mennyire sértené Torres hiúságát, ha tudomást szerezne róla. Torres, aki azon kívül, hogy - mint ahogy már sok Richard Bona rajongó megbizonyosodhatott róla - rendkívül gyorsan és hatásosan használja a kezeit, nagyon tehetséges dalszerző és hangszerelő is egyben. Saját bandájával most lép fel először Magyarországon. Egy igazi forró, táncolós latin parti reményében és egy kényelmes cipőben vágjunk neki a május 15-i koncertnek; ne fogjuk vissza magunkat: hadd billegjen az a hajó!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés