free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket. Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Derű

Mit csináljon egy nemzedék, akinek már nem jutott semmi eredetiség? Lopjon magának. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, hiszen már a nyolcvanas évek is a visszahívott árukból építkezett. Ezekért a színes napszemüvegekért ex-hippi anyáinkat okolhatjuk, kik olyan korban élték a fénykorukat, amikor a műanyag gyerekbarát volt és még nem kellett UV-tudatosnak lenni. Nincs új a nap alatt, éljen a műanyag! Kellő önkritikával és szépérzékkel megfelelő kiegészítőink lehetnek anyáink cuccai. Keresd az eredetit!

Ború

Akikkel pár órával ezelőtt ebbe a vendéglátóipari egységbe érkeztem, már nem ismernek meg, igaz, én sem őket. Nem érdekel, mert én nyertem a tequila-ivó versenyt! Mindig nyertes típus voltam, nyertem már korábban vizespóló versenyt és válltáska célbadobó versenyt is. Megszoktam, hogy sikeres vagyok, és a miheztartás végett, ezt a felsőmön is hirdetem. Most tehát ünnepelek, de nem akárhogy, hanem feltartott kézzel, mert így a melleim formásabbak.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés