free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Háborúpótló

HT         Címkék: foci, háborúpótló, hímtag, sport, szex 0 hozzászólás

Az a nagy szerencse, hogy a focinak semmi köze a szexualitáshoz. Bár lehet, hogy a hölgyek nagyrésze visongva élvezne el az FC Barcelona zuhanyzójában, de a foci lényege - szerintem - akkor sem ez.

A legtöbb csaj irtózik a focitól, vagy csak érdektelen területe az életének. (Ezt azért mi, borsatagok cáfolnánk - a szerk.) Persze a fess latinok, vagy a marcona skandinávok, esetleg a törékeny afrikaiak ingerlően hathatnak a pályán és a hirdetésekben. Viszont a legtöbb pasi bírja a focit.Persze divatos jelenség savazni, érdektelenséget mutani iránta, pacifista ideológiákra hivatkozni, de a hím igenis bírja a focit. A foci nem a sörreklámok miatt férfias dolog, hanem azért mert háborúpotló. Köztudott, hogy a négyévente rendezett focivébék a Föld legnézettebb tévéműsorai közé tartoznak, és egyelőre még verik az élő háborúközvetítések nézettségét. Ezért arra kérem az illetékes gazdasági tényezőket, hogy legyenek szívesek a sportban megforgatni a tőkécskéjüket, mert inkább gólokat nézek, mint halottakat.

Régen is pótoltak

Stratégiai vonalakA hímeket érdekli a stratégia, ezért bírják a háborút és a focit. Egy párkapcsolatban élő csaj képes elviselni stabilja futballérdeklődését, megbocsátja azokat a perceket, amikor a pasija meccset néz ahelyett, hogy vele foglalkozna. Lehet például, hogy egy jógabérletet kap érte cserébe, de lehet, hogy csak azért nézi el, mert szerelmes belé. Mondjuk aki a mai bajnokságdömpingben többet foglalkozik a focival, mint a nőjével, az sportoló, vagy sportriporter. Ha egyik sem - és férfi -, akkor gyanús. Azokról meg ne is essen szó, akik például AC Milan támogatói bérletet vesznek.

Felőlem az néz focit, aki akar. Engem speciel a vébék érdekelnek is, de nem tudom fejből a csoporteredményeket és a matematikai esélyeket sem. Ha én lennék a szövetségi kapitány, akkor csak azokat hívnám be kasztingra, akik egy sötét garázsban váltott lábbal tudnak dekázni 24 órán keresztül. Mondjuk az is igaz, hogy a hazai foci állami pénzelését nem csak a megszorítások miatt, de illene végre megszüntetni, hiszen már régóta nincs meg nekünk a "mi fiaink"-érzés, pedig egy jó mellbefejelésről milyen sokáig írnak a lapok. Focizz ne háborúzz!Az hagyján, hogy hogyan és miért alakult ki ez a játék, de hogy mivé lett, az gazdasági szempontból remek iskolapélda arra, hogy miért is igaz a mondás: "Szeretkezz, ne háborúzz!". Nem azért, mert egy vb ideje alatt a csajoknak kevesebb jut szexből, hanem mert hatalmas lóvé van benne. Az 1984-es Los Angeles-i Olimpia óta - amit ugye sikerült kihagynunk - minden világhírű sportesemény nyereséges. Az üzlet mára akkora, hogy például 2010-ben első afrikai országként, hogy hogynem a Dél-Afrikai Köztársaság rendezheti meg a futball világbajnokságát, 2014-ben pedig nagy az esélye valamelyik dél-amerikai országnak. Mindenesetre a nemzetközi labdarúgó szövetség 425 millió dolláros áron adta el az elkövetkezendő hét év FIFA rendezvényeinek közvetítési jogát az USA-ban. A foci egyelőre a nemzeteknek és a tőkésnek is jó. Praktikusabb, mint négyévente világháborúzni.

"Jobb lenne, ha a csajok bikiniben nyomnák..."

Felszabadult agresszivításÉn inkább a nemzeti tornáknak, mint a multikulti bajnokságoknak szurkolok. Nem zavar a MU vagy a Barca tökéletesen működő üzleti gépezete - saját áruházzal, mezárusítással - mégis azt gondolom, hogy csak azért, mert valami jó üzlet, nem kell feltétlenül bámulni. A Bajnokok Ligájának gazdasági szárnyalása így is majdnem a sutba vágta a nemzeti válogatottak versengését. Pedig egy jó vébé ideje alatt legalább annyi agresszitól szabadul meg az emberiség, mint amennyiből megvan két világháború. Mondjuk egy Irán versus USA mérkőzésre szívesen vennék jegyet, még akkor is, ha az barátságos és a Puskás Stadionban tartják. Inkább presztízsfoci, mint presztízsháború. Az is lehet, hogy a foci modernkori rabszolgaság és lehet, hogy Ronaldinho a gladiátor, a mekdonaldsz meg a kenyér. Az is lehet, hogy a foci üzlet, az is lehet hogy sport, mindenesetre nem kár, hogy koedukált, csak jobb lenne, ha a csajok bikiniben nyomnák, úgy mint a strandröpisek.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés