free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Oxigéntermelő kerti bútor

Borsa         Címkék: bútor, , kerti, kreativitás, újszerű 0 hozzászólás

Nagyon jó volna, ha az idei kerti bulira - illik visszahívni a barátokat - valami egészen újszerű dologgal tudnál előrukkolni. Nekünk van ötletünk, de kell hozzá némi kreativitás, egy fűnyíró és sok-sok zöld.

Ha a hazai kerti bútor-kínálatra vagyunk kíváncsiak, nem kell messzire mennünk. Elég átlapoznunk valamelyik szupermarketlánc akciós katalógusát. A kínálat elkeserítő. Ha nem akarsz több százezer forintot beruházni a napra nem felmelegedő alumínium, vagy a pácolt faszékekre, csak a fehér és a zöld műanyag bútorok közül választhatsz, amiből épp elég porosodik már a garázsban. Nem kell azonban elkeseredned. Egy kis energiabefektetéssel rengeteg pénzt spórolhatsz, miközben garantáltan elkápráztathatod vendégeidet.Ha a fű a székhelyünkA Terra Grass fűszékek kísértetiesen hasonlítanak Fehér Erika tavaly, a Millenárison kiállított fűszobraira. Elkészítésük igen egyszerű: keresel egy kellemes helyet a kertben, lehelyezed a kartonszerkezetet, feltöltöd földdel, beveted fűmaggal, jól megöntözöd, és vársz. Fontos a jó helyválasztás, mert ha később rossz irányból süt a nap, nem lesz könnyű arrébb tenni vagy elfordítani az alkalmatosságot.

Még több fűnyírás

Ha mindent jól csináltál, körülbelül tíz napon belül elkezd nőni az üde zöld kárpit. Az ápoláshoz csak egy sövény- vagy szegélynyíróra lesz szükséged, a földet pedig bármelyik kerti áruházban beszerezheted. Egy fűfotel előállítása nem kerül többe mint egy strapabíróbb műanyag- vagy faszék, elkészítése pedig csupán pár órát vesz igénybe. Vesd be a kanapéd!Ha szeretsz barkácsolni, akár fűkanapét is készíthetsz. A Readymade magazin cikke részletesen leírja a bútorkészítés lépéseit, kis fantáziával akár szobrot is csinálhatsz magadnak szép, zöld gyepből. A fotelhez pár karóra, vastag kartonra, fémhálóra, földre és természetesen fűmagra lesz szükséged. Ezek mindegyikét megvásárolhatod a nagyobb kerti illetve barkácsáruházakban. Miután a karókkal kijelöltél egy u alakú részt a kanapé karfájának és háttámlájának, húsz centiméterenként rögzítsd hozzájuk szögekkel a kartonlapokat! Az így keletkezett üreges részt töltsd fel földdel, csakúgy, mint a kanapé ülőkéjét! Ezután borítsd be az egészet a hálóval, és tapaszd rá a fűmaggal elkevert nedves földet! Ne ijedj meg, ha hirtelen megrohannak a gyerekkori homokozós emlékek, ez a fűkanapé-építés természetes mellékhatása. Ha minden a helyén van nem kell mást tenned mint várni, és néha megöntözni a bútordarabot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés