free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derű-Ború

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

DerűSokféleképpen kifejezhetjük magunkat. A kitűző azért kitűnő erre a célra, mert kis helyen elfér, mert kompakt és lényegretörő, és egységes kiszerelésben kapható. Csoportosíthatunk szín szerint, cserélgethetünk aktuális hangulatunknak megfelelően. Előfordulhat, hogy a kitűzőink mondanivalója alapján egyesek ítéleteket fognak alkotni rólunk, ezért ügyeljünk rá, hogy csak és kizárólag olyasmit hordjunk magunkon, amivel 100%-osan egyetértünk. BorúFehér cipőhöz fehér zokni dukál, valamint kontrasztnak kizárólag barna, szőrtelen lábak, lehetőleg kettő. Erre a gyilkos kombinációra több módon észrevétlenül ráirányíthatjuk a figyelmet, például: "Mi az ott a földön? Egy darab kavics?" "A csőcsere óta sokkal jobb a színem." Vagy: "Nézd! A lábam egészen a földig ér!" UV fényben egészen hátborzongató hatást érhetünk el vele, főleg fehér felsőruházattal, csuklószorítóval és fejpánttal kiegészítve.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés