free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Neonretró

Borsa         Címkék: ékszer, kollekció, neon, nosztalgia, retró 0 hozzászólás

A nyolcvanas években még mi is neonszínű, műanyag fülbevalót és szmájlis kitüzőket hordtunk. Azóta - szerencsére - megváltozott az ízlésünk, de ha nosztalgiázni akarunk, itt a neonszínű ékszerkollekció.

Aki valamilyen okból, nosztalgiát érez a szépemlékű, neonfényű nyolcvanas évek iránt, annak ajánlható az ausztrál Fuzz Design hipertrendi ékszerkollekciója.

Újraéljük a nyolcvanas éveket

Gyerekkori majálisok

A gitárfülbevalók, a kismajmos nyakláncok, a lovacskás és rózsás brossok, valamint a fluoreszkáló, feliratos medálok is elég mókásak, de a kollekció legdurvább darabja kétségkívül a neonsárga és neonpink színekben kapható, világító kámeafüggő. Ezeket az ékszereket elnézve óhatatlanul is gyermekkori majálisok jutnak Borsamunkatárs eszébe. Rózsaszín vattacukor, sárga nyuszilufi, piros körhinta és a tiritarka, bóvli gyerekékszerek, amiket a céllövöldében meg a fahal-horgászaton lehetett megnyerni, aztán mutogatni másnap a matek és a környezetismeret óra közötti szünetben.

Az azóta eltelt húsz évben felnőttünk, az ízlésünk vagy megváltozott, vagy nem... Aki úgy érzi, 30 és 70 dollár közötti áron rendelhet magának helyes kis giccseket a Fuzz Design online shopjából. Ez azonban már mégsem lehet ugyanaz. Ráadásul az Utasellátó csoki is megszűnt.(forrás: www.thecoolhunter.net)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés