free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újra divat a persely!

Borsa         Címkék: divat, malac, persely, tárgy, újra 0 hozzászólás

Már gyerekként is szerettük perselybe dobálni pénzünket, és ebből - szerencsére - azóta sem nőttünk ki. Az örök favorit, a nyelvetöltögető kutyás, már csak ritkán kapható. Így, most malacot hízlalunk.

A magyar ember párnabankban és könyvbankban tartja a pénzét, ami egyébként okos döntés. A bankok európai viszonylatban is kiemelkedő sápot húznak le számlánkról minden tranzakció után, a parkokban terebélyesedő öreg platánok odvában pedig hajléktalan mókusok isszák a barackízű szeszes italt. Ha mégse alszol szívesen rézbetétes százasokon, vegyél perselyt Borsa tanácsait követve!ÉbresztőszolgálatSzeretjük az árukapcsolásos ötleteket, főleg, ha többet kapunk a "ragyogás selymesség 2 in 1" lehetőségénél. A Banclock ébresztőóra és persely egyben (kép1). A többféle színben kapható kocka a beállított időpontban hangosan felvisít, és kizárólag némi aprópénzzel lehet elhalgattatni. Mi is ilyenek voltunk tizenkét évesen, bár minket szobafogsággal is egész jól lehetett hatástalanítani.

Legyen malacunk!

A megvásárolt barátPersze még jobb, ha a pénzspórolásra kitalált termék nemcsak a vekkerek ellen érzett reggeli gyűlölet levezetésére alkalmas, hanem az érzelmeinkre is hat. Japán termék a tamagocsi persely (kép2). Kis pixelbarátunkat aprópénzzel kell etetni, hogy jól fejlett és még követelődzőbb legyen. Mivel a vonatkozó weboldal japán nyelven íródott, nem tudtuk kideríteni, vajon hogyan reagál kis házikedvencünk a persely kiürítésére. Minden alkalommal meg kell ölnünk egy virtuális lényt valahányszor fagyizni indulunk spórolt yen-jeinkből? Hm. Izgalmasan hangzik.A natúr- és az aranymalacHa a klasszikus vonalvezetést kedveled inkább, vehetsz malacperselyt is. A Forma galériában ráadásul filctoll-készletet is kapsz hozzá ajándékba. Magad festhetsz mintákat erre a hófehér kismalacra, vagy akár felírhatod rá miket veszel majd, ha megtelik a kassza (kép3). A Formában akkor is találsz kedvedre való házibankot, ha arany és ezüst tárgyakkal szereted körbevenni magad. Igaz, ez esetben szobányi aprópénzt kell rendszeresen az ékszerészhez vinned. Ha azonban fontban, vagy Napóleon-aranyakban gyűjtöd a zsebpénzt, válaszd az arany-ezüst malacot a dizájnbolt kínálatából (kép4)!A menedzsermalacVégül itt van a kedvencünk, a rekeszekre osztott pocakkal felszerelt klasszikus malacpersely fiatal üzletembereknek (kép5). Elkülönítheted benne a spórolt pénzt, a befektetni valót és a napi kiadások fedezésére szolgáló összeget is. Borsa olvasó legyen a talpán, aki egyensúlyt tart a fakkok között!

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés