free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hímtag kozmetika

HT         Címkék: férfiak, hímtag, hiúság, kenceficék, kozmetikus 1 hozzászólás

Az alap, hogy normális ember nem hiszi el, hogy kenceficétől három hét alatt fiatalodhat húsz évet. Az is alap, hogy "ép testben, ép lélek". De, hogy kozmetikushoz járnak a hímek, azt kikérem magamnak.

Azt, hogy országunkban léteznek férfi kozmetikák, egy nőismerősömtől hallottam. Az a nagy szerencse, hogy sohasem érdekelt, hogy mi van egy kozmetikában, kozmetikus nőm még nem volt, csajozni meg nem mennék a rendelőbe ilyen direkt módon, meg egyébként sem hiszek az örökéletet ígérő Szórakoztató- és Szépségipari Vállalkozásban, ezért egy darabig kihagyom a kozmetikákat.

A hiúság természeteA hiúság fránya dolog. Hiúságból szépítkezünk különböző módokon, hogy tetszünk magunknak. Kétféle hiúság létezik. Az egyik hiúság eredetiséget eredményez, követendő példa fejlődik belőle, a másik fajta hiúságból pedig példakövető lesz. A legeredetibb hiúkból lesznek az idolok. Az idolok szabad kiválasztásának fejlődéstörténetét leginkább az idő és a pénz szabályozza. Az őskorban mindenki olyan volt amilyen, azután meg az uralkodók voltak a legkövetendőbb celebek. A régi idők egyhangú idolkínálatához képest manapság idoldömping van. Nagy a választék a rövid távú mai celebektől, a többezer évesekig. Elismerem, hogy az ápoltság nem bűn és a fogyasztói társadalmunk legfontosabb mozgatóereje mégiscsak a valamilyenné válni vágyás, de én elakadtam a borbélyhoz járásnál. Semmi kozmetika, semmi szépségipar, semmi sóbiznisz! A csajok úgyis érzik, hogy mit akarnak.Nekem csak egy éjszakáig volt olyan nőm, aki beleszeretett a szagomba, de ő igazi szagfetisiszta volt. Tisztálkodni ér, de dezodortól még senki nem lett csődör, krémtől meg ránctalan. Az meg szabály, hogyha a nőd elvárja tőled, hogy kozmetikába járj, akkor felejtsd el a csajt. Egy férfi, ha szabadideje akad, inkább sétáljon egyet vagy pingpongozzon, olvasson, de soha ne menjen önszántából kozmetikába.

Jézus, hippi, motoros

SzőrA férfi szőrös. Orr-, és fülszőrre illik odafigyelni, hacsak nem az az egyetlen kunsztod, hogy szopogatni tudod a fülszőröd. Az intim borotválkozás nőknél izgi, de egy csávó ne borotválja az övét, főleg ne méretnövelő szándékkal. Borotváltatni ér, de kizárólag nővel és előjáték céljából. A higiéniás indokokat, megértem én; ha az illető végisgstopolja mondjuk egész Európát, és ki tudja mikor fürödhet, akkor praktikus. Szerintem, ha egy férfi szőrtelenít, akkor nem áll módjában rendszeresen tisztálkodni, vagy lusta. Az egyik legismertebb férfiidol Jézus Krisztus is szőrös. Általában hosszú hajjal és arcszőrzettel tipizálják. A hippi férfiaknál is meghatározó arculati elem volt a szőr. A motorosok is bírják. Az élsportolókat viszont sohasem értettem igazán, ezért inkább showelemnek képzelem őket a Szórakoztató- és Szépségipari Vállalkozásban. Persze tudom én, hogy milliméterek és ezredmásodpercek múlhatnak egy szőrtelenített mellkason, de én nem gyantáztatnék még az olimpiai aranyért sem. Mondjuk Tarzan soha nem szépségápolt a filmekben, viszont folyton frissenborotvált, szőrmentes egyede volt fajunknak. MetroszexNem feltétlenül vonzódik a saját neméhez az a férfi, aki kozmetikushoz jár. A metroszexualitás a hímek válasza a csajok szinglinizmusára. Bár nincs metroszexes az ismeretségi körömben, de úgy képzelem, hogy az ilyen típusú -ezt a több mint tízéves irányzatot követő - férfi táskájának nélkülözhetetlen tartalma a púder, a korrektor, a szemöldökceruza és a nappali hidratálókrém. Nagy szerencsémre a velemszületett nyitottságom miatt felőlem azt csinál mindenki magával, amit akar, csak ne kelljen arcpakolásról és testzsírszázalék-számolásról beszélgetnem, és ne az alapján ítéljenek meg, hogy szőrös-e a mellem. HTIlyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés