free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusképzés a neten

Borsa         Címkék: képzés, net, stílus, stylist, virtuális 0 hozzászólás

Szerintünk mindenkinek járna egy saját bejáratú stylist, de tudjuk, hogy csak kevesek engedhetik meg ezt magunknak. Ettől azért nem megyünk a falnak; marad a virtuális világ, ahol kedvünkre variálhatunk.

A Polyvore Community oldalán virtuálisan bárki kibontakoztathatja stílustervezői hajlamait. Az ingyenes program segítségével, különböző szetteket állíthatsz össze, ruhadarabokból, cipőkből, ékszerekből, kalapokból, táskákból és rengeteg egyéb kiegészítőből, mint például a bilincs, a kiszáradt ág vagy a porral oltó. Ha valamit mégsem lelsz meg az egyébként több ezer tételt tartalmazó készletben, de találsz róla megfelelő minőségű fotót az interneten, simán beemelheted a kínálatba és használhatod is azt. Arra viszont érdemes ügyelned, hogy a program egy kicsit lassú, ennek ellenére ne kattintgass összevissza, pár másodperc után úgyis engedelmeskedik.

Nézegesd a mi kreációinkat!

Miután létrehoztál egy összeállítást, elmentheted és megoszthatod. Nézegetheted mások kreációit is, illetve véleményt cserélhetsz a közösség többi tagjával. A program egyetlen hátulütője, hogy rendkívül könnyű rákattanni. Borsamunkatárs például hosszú órákon keresztül elszórakozott vele. Az eredmény a képeken látható...(forrás:trendvadász)

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés