free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kezedben a bulvár

Borsa         Címkék: bulvár, címlap, magánügy, sztárok, táska 0 hozzászólás

Ha imádod a sztárok magánügyeit, és egy színésznél nem a vásznon, sokkal inkább az ágyban nyújtott alakítását díjazod, neked készül a címlaptáska. Szaftos pletykák és címlapsztorik egy kézben.

Napjainkban a sztárok sokkal nagyobb befolyással vannak mindennapjainkra, mint valaha. Sajnos vagy sem, ez tény. A világ trendkövetői számára bizony jelentőséggel bírnak azok az információk, hogy például milyen ruhában ment közértbe Kate Moss vagy milyen nemzetiségű gyereket fogadott épp örökbe Angelina Jolie, nem beszélve arról, hogy Britney Spears épp milyen színű parókában szökött meg az elvonóról... Elsősorban ezeknek a fogékony tömegeknek találták ki a bulvárlap mintázatú és alakú táskát.

Exkluziv kiadás

Inspiráló sztárok

A francia Morgan divatcég tervezői ezen a tavaszon beemelték az öltözködési kultúrába a bulvárlapok címoldalainak dizájn világát: megalkották a címlaptáskát. S, hogy mi számít manapság egy táskán címlapsztorinak? Nos, nem más, mint a shoppingoló celebek... A címlaptáskához nagyjából egy farmernadrág áráért lehet hozzájutni. Mivel a cég egész Európában piacra dobja a terméket, elképzelhető, hogy hazánkban is kapható lesz. Kiváncsian várjuk, hogy mekkora példányszámban fogy majd.

(forrás: www.thecoolhunter.net)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés